Kapriciozni herbarijum GUCCI BLOOM NETTARE DI FIORI Parfemi

Gucci Bloom Nettare di Fiori istražuje misteriozni i intimni karakter žene, njenu autentičnost, samopouzdanje i nekonvencionalnost. Sa osnovom koju čini originalni Gucci Bloom, raskošni cvetni miris obogaćen je intenzivnom kiparisnom esencijom.

Prvi ženski miris za Gucci Alessandra Michelea, Bloom Eau de Parfum, oličenje je autentičnosti i optimizma. Priča se nastavlja sa Bloom Acqua di Fiori koji slavi radost i energiju mladosti, i Nettare di Fiori koji prikazuje intenzivnu i misterioznu senzualnost.

Gucci Bloom Nettare di Fiori zavodi cvetovima u punom cvatu, kada su najlepši i odišu najintenzivnijim mirisom. Razvijen u kreativnoj saradnji sa Albertom Morillasom, originalni Gucci Bloom miris je pomešan u kiparisnu cvetnu verziju. Ženstvene note ruže i osmantusa intenzivirane su originalnom olfakturnom strukturom koja sadrži akord jasmina, rangunsku puzavicu i tuberozu u srcu mirisa. Nesumnjivo cvetan, miris ostavlja jači utisak ženstvenosti u drvenoj, senzualnoj mešavini sa đumbirom i ružom u gornjim notama, i nežan, zagonetan trag u osnovi sa notama pačulija, mošusa i osmantusa.

U sanjalačkom trenutku koji je ovekovečio Glen Luchford, zvezde kampanje Dakota Johnson, Hari Nef i Petra Collins pijuckaju čaj u apartmanu dok priroda buja oko njih. Prostorom se prepliću bujne biljke i cvetovi, pretvarajući ga u sobu koja je intimna i nadrealna, u scenama koje kao da se kolebaju između sna i jave.

Dočaravajući svoju intenzivniju esenciju, nova crna verzija kapricioznog cvetnog herbariuma ukrašava kutiju Gucci Bloom Nettare di Fiori. Šara sačinjena od lišća, grančica trešnje i cvetova uokvirena je crnom bojom, i ponovo se pojavljuje na etiketi bledoroze bočice.


Proizvodi