Lepota u visokoj rezoluciji Nega lica i tela

Nova Collistar Lift HD linija obnavlja volumen i redefiniše konture lica dok istovremeno intenzivno deluje protiv starenja kože. Predstavljamo novi Lift HD® od Collistara. Za lifting bez hirurškog zahvata.

U punom HD – akronim za Visoku Rezoluciju. Collistar predstavlja svoje najnovije kozmetičko blago, rezultat pionirskog istraživanja na polju lepote: Lift HD®, anti-age proizvod koji podiže, definiše i oblikuje konture lica, vraćajući koži volumen kao nehirurški lifting. Liniju čini pet proizvoda koji se izdvajaju svojim vatrenocrvenim pakovanjem: Ultralifting krema za lice i vrat, Ultralifting krema za konture oka i usana, Noćna krem-maska za oporavak kože lica, Ultralifting ampule za trenutni efekat i Ultralifting obloge za lice.

Zašto ’visoka rezolucija’?
Industrija kozmetike se nezaustavljivo kreće u ovom pravcu. Dva nova trenda među potrošačima uočena su u anti-age segmentu – trenutno najvažnijem po vrednosti i obimu prodaje. Prvi je fokusiran na efikasna i trajna rešenja za opuštenu kožu; drugi je o ’fleš lepoti’, brzom ali konkretnom pristupu koji pruža trenutne rezultate za samo nekoliko minuta. Pored toga što deluje dubinski u cilju postepenog popunjavanja tkiva, Lift HD® proizvodi imaju trenutni efekat liftinga i izglađivanja koji može da se vidi i ’oseti’ odmah, i istovremeno garantuju neprekidno i globalno anti-aging dejstvo.

Kozmetika i kozmetička medicina: sve bliže i bliže
Lift HD® je inspirisan svetom kozmetičke medicine koja u poslednje vreme ulaže najviše napora u otkrivanje tehnika liftinga kože. Opuštena koža je u rangu sa borama kada je reč o problemima vezanim za lepotu. Značaj ovog problema je otkriven za tokom istraživanja koje je sprovedeno na nivou Evrope a koje je pokazalo da se anti-age kreme ne koriste samo za tretiranje ’finih’ linija (50%), već i za poboljšanje čvrstine kože (48%). Uopšte ne iznenađuje činjenica da su pojmovi ’lifting’ i ’face lift’ među najpopularnijim terminima za pretragu na Internetu, sa najviše Google pregleda među svim starosnim grupama: ovo je dokaz da postoji univerzalna želja za poboljšanjem izgleda koja se javlja negde oko 35 godine života.

’Infuzije’ mladosti
Dva inovativna aktivna sastojka čine ovih pet proizvoda potpuno jedinstvenim:
– Tens-Activ®, sastojak na biljnoj bazi koji je proizvod visoke tehnologije a koji trenutno vrši ’lifting’ lica, obavijajući ga trodimenzionalnom matricom. Formira tenzornu mrežu preko lica čime smanjuje fine linije i redefiniše konture lica.
– Lift HD® Kompleks je ekskluzivan anti-age sastojak koji restartuje dermo-epidermalnu aktivnost. Kombinuje dragoceni ekstrakt braon alge sa moćnim bioaktivnim tetrapeptidom koji ima ’antigravitaciono’ dejstvo, stimuliše sintezu kolagena i elastina i podstiče proizvodnju fibroblasta. I dok ovaj kompleks ima trenutni efekat zatezanja koji izglađuje fine linije, iz dana u dan, on pomaže u obnavljanju teksture kože, čineći epiderm kompaktnijim i elastičnijim, i dubinski popunjavajući tkiva.

Haenyeo (poslednje sirene)
Ekstrakt braon alge koji se koristi u Lift HD® Kompleksu se dobija sa vulkanskog ostrva Čedžu u Koreji. Poznata po latinskom nazivu sargassum fusiforme, ova alga je bogata matičnim ćelijama i hranljivim materijama kao što su gvožđe, kalcijum, magnezijum i vlakna. Alge ručno beru žene-ronioci koje rone na dubinama od 20 metara, zbog čega su dobile naziv ’haenyeo’ ili ’morske žene’. Ovaj prirodni sastojak radi na poboljšanju gustine i elastičnosti kože, i istovremeno podstiče sintezu kolagena. Trenutno minimalizuje kako površinske tako i duboke bore, a rezultati su vidljivi za samo 5 minuta.

ULTRALIFTING KREMA ZA LICE I VRAT
Spoj jedinstvene svilenkaste i neprovidne teksture. Ova esencija mladosti je formulisana sa koncentrisanim Tens-Activ® i Lift HD® kompleksom, kao i specijalnim puderima koji reflektuju svetlost. Dizajnirana da se nežno umasira u kožu svakog jutra i večeri, ova bogata i hranljiva krema lako prodire u kožu i garantuje intenzivno anti-age dejstvo. U želji da obeleži lansiranje Lift HD®, Collistar kombinuje ovu specijalnu dnevnu kremu sa svojim Ultralifting oblogama za obraze, oči i usne (dok traju zalihe).

NOĆNA KREM-MASKA ZA OPORAVAK KOŽE – LICE I VRAT
Tajna ovog jedinstvenog tretmana – koji je fokusiran na noćne bio-ritmove kože, podstičući njenu sposobnost samoobnove – krije se u specijalnom ekstraktu na bazi morskih mikroalgi. Koristeći prirodne biološke ritmove tela, ova krem-maska optimizuje mehanizme regeneracije DNK kože, koncentrišući prednosti 8-časovnog sna u samo 4 sata. Ova bogata, prijatna maska brzo prodire u kožu i zapakovana je u praktičnu tubu. Ujutro, koža je neverovatno glatka i popunjena, kao da je obnovljena. Iz noći u noć, anti-age efekti su maksimizovani, veličina i dubina bora su smanjeni, a lice je ponovo čvrsto i tonirano.

ULTRALIFTING KREMA ZA KONTURE OKA I USANA
Injekcija mladosti za najnežnije, najosetljivije delove lica. Pored aktivnih sastojaka koji su jedinstveni za liniju – Tens-Activ® i Lift HD® kompleks – formula, takođe, sadrži aktivni ekstrakt cveta divljeg kestena koji učvršćuje kožu tako što vezuje derm i epiderm; smanjuje bore, podiže kapke i garantuje ciljano regenerativno i anti-age dejstvo. Specijalni puderi reflektuju svetlost i smanjuju vidljivost finih linija, kesica i tamnih kolutova ispod očiju. Bogata tekstura ima prirodno smirujuće dejstvo i prijatno je glatka za nanošenje.

ULTRALIFTING AMPULE ZA TRENUTNI EFEKAT
LICE-VRAT-DEKOLTE
Kultne Collistar ampule za lifting sada garantuju još bolje rezultate zahvaljujući Lift HD® kompleksu. Idealne za brzi tretman koji za tren oka eliminiše znakove umora, ampule izglađuju crte lica i poboljšavaju bore, obavijajući lice nevidljivom elastičnom opnom koja je trenutno podiže. Bogata mešavina aktivnih sastojaka revitalizuje kožu, čini je čvršćom i toniranom.

ULTRALIFTING OBLOGE
OBRAZI-OČI-USNE
Nakon prave revolucije na tržištu kozmetike kada su debitovale, Collistarove obloge se vraćaju sa novim pionirskim dizajnom, specijalno oblikovane za lifting obraza, konture oka i usana. Kombinujući tenzorni efekat aktivnih sastojaka sa pionirskim Hidrogelom, formula podiže obraze, smanjuje bore oko očiju i izglađuje linije oko usana za samo 15 minuta. Boja? Crvena, naravno. Kao i pakovanja za celu liniju.