Libre Intense – Miris ove jeseni! Parfemi

Sloboda. To je reč koja definiše Yves Saint Laurent. Uvek na ivici.
Ono zbog čega LIBRE definiše YSL je i sama misija brenda koji je oduvek davao ženama moć da izraze svoj identitet.
Sloboda je postala stanje uma. Način vođenja igre po sopstvenim pravilima. Zato što vi ostajete verne sebi. Bez kompromisa. Bez protivrečnosti. Opijajući miris koji ostavlja tinjajući mirisni potpis Libre Eau de Parfum Intense.
Libre Eau de Parfum Intense predstavlja LIBRE EDP miris potisnut do krajnosti. Savršen odjek jedinstvene olfakcijske strukture Libre EDP-a, ali znatno divlji. Instinkt parfimera Anne Flipo i Carlos Benaïm doveo ih je do toga da još dalje, bez kompromisa i bez ograničenja, povuku granice goruće slobode. Cvetno otapajuće srce, stvoreno od trajnih održivih sastojaka, za najjači intenzitet sa akcentom na slobodu i ženstvenost do njihovih krajnosti.
Libre Eau de Parfum Intense svojim novim cvetnim otapajućim srcem oslikava novi divlji i instinktivni duh noviteta i otvara senzualnu i čarobnu kompoziciju.

Libre Intense u potpuno novoj dimenziji, u kojoj ovaj kultni miris prenosi neverovatnu dubinu i misterioznost

Kreatori parfema Anne Flipo i Carlos Benaïm sledeći svoje instinkte dovode ovu moćnu kompoziciju do samog vrhunca, intenzivirajući tenziju između kul muževnosti i zavodljive ženstvenosti u klasičnom Libre mirisu.
Za Libre je Anne prilagodila ključni sastojak fougèrea kako bi naglasila njegovu ekstravagantnost sa srži veličanstvene lavande iz Provanse, dovodeći najtoplije i najslađe slojeve te esencije do punog izražaja. Kada je Carlos Benaïm kreirao najsenzualniji i najčistiji miris cveta narandže koji je ona ikada osetila, razotkrivajući skriveni i zapaljivi temperament slatkog belog cveta.
Naglašavajući Libre potpis kroz kontrast između muževnosti i ženstvenosti, kreatori parfema uvode novog igrača – vetiver.

Sastojci– Paleta nota kreirana po meri

SRCE RASKOŠNE LAVANDE Francuska
Raskošna lavanda Yves Saint Laurenta je iz održivog uzgoja i predstavlja deo programa kome je za cilj da promoviše povratak sadnica lavande u Francuskoj.

SRCE LAVANDINA Francuska
Lavandin se još od antičkog Rima koristi za miris odeće i dugo se povezivao sa pojmom čistoće. Danas predstavlja jedan od najvećih parfemskih sadnica u Francuskoj. Kvalitet koja ulazi u Libre dobija se iz održivih uzgoja, sa ciljem da se poboljšaju primanja poljoprivrednika osiguravanjem poštene cene i garantovanjem stabilnih cena u dugoročnom smislu.
Za ovaj se parfem koristi samo sveže ubrano cveće. Kako bi se očuvala vibrantna svežina, cveće se destiluje na pari i zatim dekonstruiše molekularnom destilacijom i ponovo aranžira u „srce”. Ovaj poseban kvalitet do kojeg dolazimo rezervisan jeza Yves Saint Laurent.

SRCE ČISTOG CVETA NARANDŽE Maroko
Ovaj jedinstveni cvet narandže, koji jeuzgojen u regijama Rabat-Salé-Kenitre u Maroku i ubran ženskim rukama, kreirao je majstor kreator parfema Carlos Benaïm kombinujući najintenzivnije frakcije njegove čiste esencije.

Bočica

Intenzivniji nego ikad, miris je u senci između vatre i zlata. Moćna i muževna boja donosi provokativan preokret atraktivnoj, ženstvenoj bočici.Nasuprot dubine koju donosi zlatna boja, kultni logo Cassandre isijava poput plamena. Žestoko moderan. Dizajn koji je kreirala Suzanne Dalton donosi preokret i zaigranost. Cassandre kaojedan od legendarnih modnih logoa izuzetno prepoznatljiv i moćan.Kultna Libre bočica ostaje ista, odražavajući taj muževno/ženstveni preokret. Geometrijske linije iskrojene poput odela po meri. Ekstravagancija uvećanog logoa Cassandre koja se prelama pod oštrim uglom bočice predstavlja kreatorski dragulj.Jednim hrabrim i razigranim potezom ona je preokrenula kultni YSL naopačke, oblikovala ga tako da prati oštre uglove bočice i zalepila ga na staklo – kreatorski dragulj. Senzualna fuzija metala, stakla i mirisa buja iz precizno urezanog staklenog V i naglašenog dekoltea slova Y.Kosi crni čep na vrhu bočice dodatak je toj seksi couture asimetriji.
Elegantni zlatni lanac oko vrata – zato što se žene YSL-a osećaju slobodno noseći lance, dokle god su od zlata. Ona je snažna i može ih pokidati kad god poželi.Zato što si slobodna. Zato što ne postoji intenzivnija reč koja bi te definisala. Libre. Intenzivno Libre.


Proizvodi