Magična maskara za duže i lepše trepavice Šminka

Obnovite trepavice i vratite im pun potencijal za samo 28 dana. Predstavljamo Lash Revival maskaru, prvu Max Factor maskaru sa ekstraktom bambusa koja vidno regeneriše trepavice već posle 4 nedelje nanošenja, tako da one postaju duže, otpornije i gušće.

Kao najnoviji član porodice inovativnih proizvoda sa revolucionarnim i blagotvornim sastojcima, Max Factor Lash Revival maskara nudi formulu koja ojačava i hrani svakim nanošenjem, obezbeđujući trepavicama negu iz dana u dan.

Max Factor uvodi novi korak u svakodnevni ritual nege koji će vratiti trepavicama pun potencijal. Ne samo da će trepavice dobiti neophodnu negu, nego ćete se i lično uveriti koliko mogu da se promene za samo mesec dana. Iznenadićete se koliki veliki uticaj mogu da imaju male, naizgled sporedne stvari.

Prilagođavajući se vašem dinamičnom stilu života, nova Max Factor Lash Revival maskara obavlja više zadataka u isto vreme, baš kao i vi. Njena zakrivljena četkica je inspirisana oblikom oka tako da nežno češlja trepavice i povećava im volumen ne ostavljajući grudvice. Njena inovativna formula sa ekstraktom bambusa jača i neguje trepavice tako da one postaju punije i duže. Max Factor Lash Revival je deo novog asortimana proizvoda za oči koji su dizajnirani da daju sve od sebe kako bi vaše oči izgledale i bile što lepše.

MAX FACTOR LASH REVIVAL PRAJMER
Novi Max Factor Lash Revival prajmer maksimalno povećava volumen i dužinu trepavica dok ih istovremeno neguje. Jedinstvena formula ovog proizvoda sadrži vitamin E i specijalna ulja koja hrane trepavice na dug staze, dok ih sitna vlakna trenutno produžavaju.

• 86% kaže da su rezultati njihove maskare bili optimalno uvećani
• 84% se slaže da trenutno jača trepavice, dok 82% kaže da pruža trepavicama dodatnu gustinu
• 80% se slaže da optimalno povećava dužinu trepavica

MAX FACTOR BROW REVIVAL
Vratite obrvama nekadašnju slavu tako što ćete ih učiniti gušćim sa Max Factor Brow Revival. Dugotrajnom, vodootpornom formulom koja je ujedno otporna na razmazivanje, ovaj proizvod sadrži kompleks sačinjen od ulja i vitamina E koji je osmišljen da postepeno poboljša prirodan izgled trepavica. Specijalna obla vlakna trenutno zgušnjavaju trepavice dok ih mini-četkica češlja i olakšava uredno nanošenje bez greške. Ovo su vaše obrve, ali intenzivirane.

• 89% kaže da njihove trepavice izgledaju punije i slaže se da se proizvod brzo suši
• 87% kaže da formula ne bledi
• 85% se slaže da je dugotrajna boja proizvoda trajala tokom dana i noći
• 80% kaže da stvara pune i savršene obrve


Proizvodi