Maske spasa Nega lica i tela

Kažu da onako kako se čovek oseća tako i izgleda. Da se naše emocije ogledaju u našem licu. Ako je tako, hajde onda da se uvek osećamo sveže i poletno kako bi se to reflektovalo na naš izgled! Ali, to nije lako postići. Zato, moramo podjednako brinuti o zadovoljenju kako našeg tela, tako i duha. Za duh će se pobrinuti mala hedonistička zadovoljstva, dok je o telu, koži, a naročito licu – najbolje da se brinu maske!

 

U zavisnosti od tipa kože i željenog cilja, možemo se odlučiti za maske koje revitalizuju, osvežavaju i hidriraju, za one koje otklanjaju pege, fleke i druge neželjene pojave na našoj koži, kao i one koje će naše lice obogatiti mineralima i vitaminima. Maske je prporučljivo upotrebljavati što češće, ali ako niste uvek u mogućnosti poželjno je da se makar jednom mesečno podvrgnete njihovim iscliteljskim tretmanima.

 

Procesi nanošenja i skidanja maski izuzetno su jednostavni, a u njihovim serumima možete uživati u neradano popodne dok gledate omiljenu seriju, film ili čitate knjigu. Opuštajuća dejstva i pozitivne efekte maski spasa odmah ćete osetiti. Zato, stavite istovremeno masku i osmeh na lice, i počnite da razmišljate na koje sve načine možete da oplemenite svoj duh!


Proizvodi