Miris generacije koja dolazi Parfemi

Neustrašivi novi miris za svaku generaciju, CK EVERYONEnajavljuje kultno poglavlje u CK ONE priči. Inspirisan autentičnim i ljudima mladalačkog duha koji su nesputani ograničenjima, rodnim normama i definicijama, CK EVERYONEvrca od beskrajnih mogućnosti.
Kao priznanje individualnosti i samo izražavanja, kampanja zaCK EVERYONE okuplja inspirativnu grupu višestruko talentovanih modela, umetnika, muzičara i drugih kreativaca koji ilustruju svoje brojne strane i redefinišu granica, izjavljujući:
Ja sam jedinka, ja sam mnoštvo. Volim svako svoje lice.
Alberto Morillas, majstor parfimer i kreator kultnog CK ONEmirisa, osmislio je rodno neutralni miris koji odiše čistom svežinom i sadrži čak 79% prirodno dobijenih sastojaka, potpuno ignorišući tradicionalna obeležja polova, što se jasno ogleda u nekonformizmu kako mirisa, tako i kampanje.
Kampanja za CK EVERYONEje energičan, zagonetan i hrabar spoj mode i parfema.
CK EVERYONEje smešten pored novih CK ONE farmerki i donjeg veša, oboje inspirisani neukrotivim duhom originalnog CK ONE mirisa.Objedinjena kampanja istražuje brojne aspekte ličnosti, ponosno pokazujući svetu kolektivnu individualnost i kršeći status kvo.
Glumačku postavu čini grupa modernih, višestruko talentovanih osoba: muzičar Eliot Sumner, model Cara Taylor, skejter i fotograf Evan Mock, umetnica MLMA, model Parker Van Noord i reper Priddy the Opp.
Oni slave mnogostrukost jedinke u polimorfnim snimcima koji prikazuju pleme individualaca, kao poziv generaciji multitaskera i slobodi da volite svakoga.
CK EVERYONEje savršena kombinacija čiste svežine, slatke senzualnosti i provokativnosti. Ovo je citrusni miris koji budi čula spajanjem ulja organske pomorandže sa akordom plavog čaja i treperavom podlogom od kedrovine, za miris koje je rodno neutralan.
„CK EVERYONEpruža priliku da budete 100%. Odražava idealne ove nove generacije“ kaže majstor parfimer Alberto Morillas koji je poznat po originalnom CK ONE mirisu.

Kao čist i ekološki svestan miris, CK EVERYONEje veganski i prožet 79% prirodno dobijenim sastojcima.

Kategorija mirisa:
Vrh: organska pomorandža
Sredina: akord plavog čaja
Osnova: kedrovina

CK EVERYONEbočica i pakovanje su izrađeni od recikliranih materijala u čast njegove čistote i jednostavnosti. Ultra moderna providna staklena bočica sadrži 10% materijala recikliranih posle upotrebe i sama je obnovljiva nakon skidanja pumpice i elastične trake, dok je kutija izrađena od 30% materijala recikliranih posle upotrebe.


Proizvodi