Miris mediteranskog sutona – nova limitirana izdanja Light Blue kolekcije Parfemi

Priroda vlada u fascinantnim kontrastima između stenovitih predela i raskošnog zelenila, dubokog plavog mora i besprekorno belih plaža Liparskih ostrva. Emocije oživljavaju upravo tu, među najlepšim darovima prirode. Veličanstveni pejzaž ovih ostrva donosi nam dva nova Dolce Gabbana parfema ograničenog izdanja iz Light Blue porodice: Sunset in Salina za žene i Swimming in Lipari za muškrace.

Salina je mesto beskrajne ljupkosti. Najzelenije ostrvo, najplodnije i najbogatije vodenim prostranstvima. U ovom mediteranskom rajskom vrtu raste vinova loza iz koje nastaje cenjena podvrsta malvazije, slatkog sicilijanskog vina. Lipari je najveće i najfascinantnije od ovih ostrva, mesto prepuno života koji užurbano pleše njegovom glavnom ulicom. Besprekorno bele peščane plaže u savršenom su kontrastu sa svežim zelenilom u pozadini. Omaž savršenstvu, naglašen slatkim i začinjenim mirisima lokalnih ostrvskih delikatesa. Čista i vesela duša mediteranskog leta sastavni je deo oba mirisa.

D&G_Sunset_in_Salina_and_Swimming_in_LipariSunset in Salina
Svež i cvetni, Sunset in Salina je nežna, opojna čaša malvazije koja se pijucka na terasi prepunoj frezija dok u daljini posmatrate zalazak sunca. Miris se otvara aromom svežih listova vinove loze koji kriju u sebi svu magiju i plodnost zemlje, prožete jarkim listovima ljubičice. U srcu mirisa, sladak i zavodljiv šarm žute frezije predstavlja se u pratnji jasmina i pomorandžinog cveta. Pri dnu, miris je topao zagrljaj ćilibarskih nota, kedrovine i belog mošusa.

Swimming in Lipari
Voda je dominantna tema u ovom veselom mirisu za muškarce koji osvežava poput uranjanja u bistru, čistu vodu Mediterana. Kao aromatično vodeni miris, Swimming in Lipari karakteriše akord morske soli pojačan sočnom aromom grejpfruta. Okrepljujuće i muževno srce mirisa kombinuje note mandarine i aromatičnog ruzmarina. Osnova mirisa je najintenzivnija i najmuževnija, uz kompleksne note sive ambre, suvog drveta i mošusa.

Ćilibarska narandžasta boja malvazije za Sunset in Salina nije samo boja mirisa već i spoljnog pakovanja: zalazak sunca na ostrvu kao da izranja iz kutije, u savršenoj harmoniji svetlosti i senke. Swimming in Lipari dočarava očaravajuće vodeno svojstvo mirisa u vidu trake koja se proteže donjom ivicom pakovanja poput trodimenzionalne razglednice, kao podsetnik na belu plažu u Akvakaldu posutu glatkim kamičcima. Light Blue Sunset in Salina i Swimming in Lipari pridržuju se Light Blue porodici, predstavljeni u kultnoj kampanji čiji su glavni akteri Bjanka Balti i Dejvid Gandi. Dva lica kampanje, koje je Mario Testino snimio u vodama oko ostrva Kapri, pojavljuju se u legendarnoj TV reklami.

Za tačne cene kliknite na sliku proizvoda.


Proizvodi