Mirisni akvarel – Blumarine Ninfea Parfemi

„Za ovaj parfem zamislila sam mnoštvo lica ženine ličnosti kao Moneove akvarel boje nanete na platno suptilnim potezima kičice, za nežan i bezvremen miris posvećen romantičnoj, sanjalačkoj, spontanoj, senzualnoj ženi koja je u dodiru sa prirodom i samom sobom.“
Anna Molinari.

Ana_Molinari

Ninfea je novi miris Anne Molinari koja je oduvek volela cvetove, njihove oblike i boje. Posle parfema Anna – inspirisanog božurom, izdržljivom i nežnim cvetom koji evocira na najsnažniju i najindividualniju stranu moderne žene – stiže Ninfea, miris nadahnutom cvetom ninfea, simbolom čistote i integriteta, i izraz novog i uzbudljivog aspekta u svetu žene.
Inspiracija za dizajnerku je spontana, romantična žena koja je sanjar. Prirodna i senzualna poput cveta po kojem je miris dobio ime, ova žena oduševljeno uživa u životu. Ninfea odražava Bluemarine stil u kojem cvetovi ukrašavaju kolekcije i graciozno obavijaju žensko telo, lagano se mreškajući na plemenitim tkaninama, poput ninfea cveta na površini vode.

Prefinjen ninfea cvet krasi bočicu svojim obojenim laticama.Providna staklena bočica sa mirisom bledo roza boje smeštena je u ljupku „Tendre Parme“ puder plavu kutiju sa diskretnim motivom ninfea cvetova na prednjoj strani koji naglašava romantičan i ženstveni duh ove modne kuće.

Blumarine_Ninfea

Blumarine Ninfea je odraz Moneovog remek-dela. Podsećajući na suptilne poteze kičicom slavnim impresionista, objektiv kamere talentovanog fotografa Michelangela di Battista majstorski dočarava nežne izraze intimnih osećanja.Poput nežnog akvarela, svaka nota je suptilna nijansa Tender Parme boja.
5. Ovo je miris nimfe, ženstvene i senzualne, u savršenoj harmoniji sa prirodom; miris uronjen u privlačnu impresionističku prirodu. U gornjim notama smešteni su pomorandža, cvetovi gardenije, lokvanj i emenke Melegueta bibera. Sunčani jasmin pomešan sa lavandom i ninfea cvetom je u srcu mirisa dok se u bazi nalaze mošus, sandalovina i vanila. Mleko za telo sa smirujući ekstrakti ninfea cveta i lokvanja karakterišu ovu luksuznu formulu namirisanu elegantnim notama Blumarine Ninfea.


Proizvodi