Missoni Eau de parfum –  Miris senzualnosti Parfemi

Missoni lansira svoju novu parfemsku vodu, prvi Missoni miris za žene.

Sa sedištem u Sumiragu, ova modna kuća prepoznatljiva po jedinstvenom i inovativnom stilu, osnovana je pre više od šezdeset godina i odmah postala poznata po svojim savršeno uklopljenim izgledima. Kreativna direktora Angela Missoni poverila je režiju reklame za novi Missoni miris Oskarovcu Paolu Sorrentinu koji će osmisliti kampanju na jedan sasvim smeo i drzak način.

Za lice kampanje izabrana je Elisa Sednaoui, glumica i model svetskog renomea, domaćica na dodeli nagrada 72. Filmskog festivala u Veneciji. Missoni žena će biti predstavljena potpuno drugačije od konvencionalnog – uprkos sasvim neočekivanoj ulozi, posmatrač će moći da joj se divi u svoj njenoj lepoti. Miris je posvećen senzualnoj, veseloj ženi čija se ženstvenost ne dovodi u pitanje. Ona je radoznala, živi u sadašnjosti ali izvan svih konvencija i utemeljnih ideja. Samouverena je i nosi miris kao što nosi haljinu – obavija njeno telo i ističe njenu vitalnost i šarm. Na taj način, ona oslikava sve žene koje su izabrale Missoni za svoj stil i svakodnevni život.
Angela Missoni je pronašla inspiraciju u venecijanskom staklu za kreiranje jedinstvene bočice u ljubičastim, ciklama i zelenim prelivima koji se stapaju i obrazuju plemeniti predmet savremenog i elegantnog dizajna, sasvim u duhu nepogrešivog Missoni stila.

Missoni još jednom raskida sa tradicijom predstavljanjem svog novog mirisa na zabavan i nekonvencionalan način. Miris u kojem se nežan jasmin i senzualna mahonija tope u očaravajućim notama drva i tonka bobica, za parfem koji je jedinstven i prefinjen. Suptilnost italijanskih citrusa upotpunjuje skladnu ravnotežu ovog mirisa, predstavljajući različite nijanse ženske duše.
Mirisna porodica: Cvetna, voćna, drvenasta
Nos: Quentin Bisch


Proizvodi