Moj miris, moji snovi Parfemi

Novi Trussardi miris MY SCENT, poput Trussardi MY NAME kojim je inspirisan, istražuje najženstvenije i najčulnije oblasti Trussardi sveta. Već samo ime ovog novog mirisa evocira na suštinu žene i njen jedinstven i lični dodir. Nežan buket emocija izražava iskonsku ženstvenost koja je prisutna u imenu mirisa, njegovom pakovanju i reklamnoj kampanji.

my scent

Ona je mlada, dinamična i kosmopolita. Iskrena je i uspešna: odlučno i nepokolebljivo sledi svoje snove i ciljeve. Zna kako da se istakne i izrazi svoju ličnost kroz miris koji koristi: Trussardi My Scent.
Miris je očaravajući i mladalački buket veselih cvetova, simfonija plementih i senzualnih sastojaka. Esencija je oštra, cvetna i mošusna. Nov i neuobičajen aspekt jorgovana pojačan je skladnim i rezonantnim akordom cvetova i serenolida, specijalnog molekula koji čini kompoziciju svežom i živahnom poput prvog dana proleća, ali istovremeno mekom, uzbudljivom i baršunastom.
Bočica Trussardi MY SCENT je delo arhitekte Antonia Citteria koji je dizajnirao i prethodni miris MY NAME. Nova bočica inspirisana je suštinom ženstvenosti i istražuje najintimnije i najsenzualnije osobine žene. Bočica je ukrašena nizom ovalnih srebrnih elemenata koji podsećaju na kultni Trussardi logotip hrta koji je, zajedno sa providnim roze staklom i mirisom, čine jedinstvenom i univerzalnom.


Proizvodi