Nauka ženstvenog zavođenja DSQUARED2 POTION FOR WOMAN Parfemi

DSQUARED2 POTION FOR WOMAN je miomirisni projekat inspirisan drevnim alhemičarskim dućanima.Za dobijanje ovog parfema, tajnog oružja za zagonetno i čarobno ženstveno zavođenje, potrebno je:

 

2 kore bergamota

3 sveže ubrane bobice divlje crne ribizle

1 prstohvat ljubičice

 

7 rosom posutih ružinih latica

3 cveta jasmina

2 pupoljka đurđevka

1 kapljica rabarbare

 

3 ½ šolje belog i crnog mošusa

2 kapi crnog ambera

1 list pačulija

1 ½ mahuna zlatne vanile

 

PRIPREMA

Kasno uveče, uberite 3 bobice crne ribizle i pomešajte ih sa 2 kore bergamota, u bočici napunjenoj zlatnom tečnošću. Kada svetlucanje napitka postane sjajnije, dodajte 1 prstohvat ljubičice i sačekajte sat ili dva da biste omogućili moćima zavođenja da narastu. Kada napetost postane primetna, uberite 7 ružinih latica za strast, 3 cveta jasmina za iskušenje, i 2 pupoljka đurđevka za sreću. Potopite sve cvetove u uzavrelu tečnost. Dodajte 1 kapljicu rabarabare. Strastveno poljubite bočicu 3 puta, jasno izgovorite ime vašeg ljubavnika, poput bajanja, i ostavite da se zagreje, sve dok isparenja ne probude vaša čula.Za prizivanje ljubavnih božanstava, dodajte 2 kapi crnog ambera koji je prethodno spaljen. Zatim dodajte 3½ šolje belog i crnog mošusa, da biste probudili sva čula i feromone, i 1 list pačulija, za privlačenje i buđenje želje.1 ½ mahuna zlatne vanile biće dovoljna da obezbedi senzualni efekat ovog ljubavnog filtera.

Promešajte i ostavite da se slegne sve dok alhemija nije savršena. Nekoliko kapi napitka… i čarolija čuda će biti trenutna.

RECEPT KOJI SE PRENOSI S GENERACIJE NA GENERACIJU

Poreklo crne ribizle i dalje je misterija. Za nju nisu znali ni antički Grci i Rimljani, a prvi put je identifikovana u 16. veku u Velikoj knjizi Sati kojuje napisala Ana od Bretanje, pod imenom ’ Poyvrier d’Hespagne’. Koristi se zbog svojih lekovitih svojstava, s obzirom da je ovo moćna antizapaljenska biljka. Ljubičicu su često opevavali pesnici i trubaduri. Ovaj skroman cvet je simbol ljubavi i pokornosti zato što se njegovi otmeni cvetovi kriju i diskretno cvetaju pod njegovim listovima. Koristi se za pročišćavanje. Boginja ljubavi, Afrodita, podarila je ruži njenu lepotu. Dionis, bog vina, pružio joj je predivno mirisni nektar, dok je Apolon, bog lepote, muzike i poezije, izabrao ružu za „kraljicu cveća“. Koristi se kao afrodizijak, antidepresiv i sedativ.

U Indiji je Kama, bog ljubavi, hvatao svoje žrtve strelama na koje je pričvrstio plemenite cvetove jasmina, simbola ženstvenog iskušenja. Takođe se koriste za povećanje energije i lečenje. Đurđevak označava „povratak sreće“. Prema legendi, Apolon je prekrio planinu Parnas đurđevkom kako se muze ne povredile. Koristi se zbog lekovitih svojstava.Pačuli je korišćen u beloj magiji za privlačenje i izazivanje želje…Tokom 1970-ih, pačulije se dovodio u vezi sa hipi pokretom, simbolom seksualne revolucije. Koristi se kao afrodizijak i za stvaranje uzbuđenja.

Vanila je nazvana „božanskim nektarom“. Legenda kaže da je vanila orhideja rođena iz krvi Inka princeze, žrtvovane boginji. Postala je prefinjena orhideja-puzavica, nežno se pridržavajući za svog nekadašnjeg ljubavnika koji se reinkarnirao u snažan žbun. Koristi se kao stimulans i afrodizijak.

 

 


Proizvodi