Nega kože i kose posle plaže Hrana za glavu

Posle dana provedenog na plaži, telu su potrebni odmor i osveženje, nešto što će brzo vratiti svežinu, hidriranost i sjaj koži i kosi.
Pravo osveženje pronaći ćete u hidratantnim losionima koji intenzivno hlade i hrane kožu. Idealno je ako ovi preparati omogućavaju koži da što duže zadrži bronzanu nijansu. Njihova formula, obogaćena različitim uljima, pruža značajnu negu i ostavlja kožu nežnom i glatkom. Redovna upotreba ovih krema nakon izlaganja suncu pruža dubinsku i dugotrajnu regeneraciju, koja je posebno prikladna za osobe sa suvom kožom. Većina ovih proizvoda sadrži vitamin E koji pomaže u sprečavanju prevremenog starenja kože, pružajući joj u isto vreme trenutnu umirenost. Tajna kvalitetnih proizvoda za negu kože posle sunčanja je u formuli baziranoj na biljnim uljima, vitaminima, aloji, glicerolu i biljnim ekstraktima koji imaju intenzivno hidratantno i hranljivo dejstvo. Proizvodi za negu kože posle sunčanja mogu imati različitu teksturu: od onih najlaganijih vodenih u spreju koji trenutno hlade i osvežavaju, do raskošnih kremastih preparata koji deluju protivupalno i trenutno smiruju crvenilo.
Sunce, vetar, more i bazen sa hlorisanom vodom, nepovoljni su spoljašnji faktori koji loše deluju na kosu. Zato je važno koristiti proizvode koji štite kosu i pomažu joj da ostane zdrava, meka i sjajna.
U Jasmin parfimerijama nudimo širok asortiman izuzetno inovativnih proizvoda koji obezbeđuju neprekidnu svežinu, dubinsku hidrataciju i dugotrajnu preplanulost o kakvoj ste oduvek sanjali.


Proizvodi