NEGA STOPALA Zakoračite na prstima u leto Nega lica i tela

S prelaskom iz proleća u leto nema više potrebe da vaše noge budu pokrivene. Bez obzira na to da li imate dugačke noge poput Naomi Kembel, lepo oblikovane noge a la Keli Bruk ili male i skladne poput Kajli Minog, vreme je da ih pripremite i doterate tako da ove sezone mogu da ponesu i najoskudnije suknje.
Vratite svojim nogama sjaj tako što ćete za početak uraditi piling stopala. Prvo potopite stopala u toplu vodu s malo tečnog sapuna i držite ih u toj kupki 15 do 20 minuta. Obavezno s peta odstranite zadebljanja, isecite nokte ravno, a višak oko noktiju odstranite makazicama. Nakon turpijanja noktiju, namažite stopala nekom hranljivom kremom i obujte čarape koje će vam pomoći da se noge opuste i koža upije hranljive sastojke kreme.
Prilikom tuširanja koristite gel sa pilingom i sunđer kojima ćete dobro istrljati kožu i tako ukloniti mrtve ćelije i podstaći cirkulaciju. Počnite od tabana ka vrhu nogu, širokim kružnim pokretima. Tako ćete omekšati kožu, naročito problematične oblasti poput zadnjih delova butina i ruku, kolena i laktova. U pitanju je svakodnevni postupak uz pomoć kojeg ćete garantovano imati glatku kožu!
Sada, kada vaše noge sijaju i izgledaju seksi, vreme je da vaša stopala pripremite za šetnju u sandalama ili papučama po vrelom pesku na plaži. Uklonite stari lak koji je ostao na noktima i pripremite ih za naredno lakiranje tako što ćete ih prvo isturpijati, a potom premazati nekim sredstvom za zaštitu i jačanje noktiju. U nedostatku zaštite možete naneti i bezbojni lak pre nego što nokte premažete nekom jarkom bojom. A što se boje laka tiče, modnim pistama dominiraju jarke nijanse, tako da slobodno zaboravite na neutralne tonove i smelo zakoračite na prstima u novo leto.


Proizvodi