NEGA VRATA I DEKOLTEA Nega lica i tela

Briga o lepoti zahteva posvećivanje posebne pažnje negovanju vrata i dekoletea. Žene osećaju mnogo više samopouzdanja kada im dekolte i vrat izgledaju lepo. Ali, i pored ovoga, mnoge žene zaborave na ovaj deo tela kada se redovno brinu o svojoj koži. Često se dešava da se kvalitet kože na licu i vratu i dekolteu drastično razlikuje, pa žene odluče da ne nose dekoltirane stvari kako bi sakrile suvu i ispucalu kožu. Do ovoga dolazi uglavnom zbog preterane izloženosti dekoltea suncu tokom leta. Najjednostavniji način nege za početak je da se dnevna krema za lice nanese i na vrat i dekolte. Takođe je vrlo važno da se ovaj deo dobro zaštiti kremama za sunčanje leti, dvadeset minuta pre izlaganja suncu.

dekolte

Ako vam dekolte i vrat izgledaju problematično, predlažemo četiri koraka za negu posle kojih ćete sigurno videti poboljšanje ukoliko ih primenjujete mesec dana svakoga dana. Kao i za sve, za negu ovog dela je najvažnije steći rutinu.

1.očistite vrat i dekolte blagim sredstvom za čisnjenje kože (izbegavajte sapune koji suše kožu) ujutru i uveče
2.osušite kožu tapkanjem ove zone perškirom (bez grubih poteza i trljanja)
3.nanesite specijalnu kremu namnjenu za negu dekoltea.
4.dva puta nedeljno očistete dekolte i vrat pilingom.

Naravno, važno je pronaći i adekvatan proizvod za negu ove regije, jer je koža na vratu posebno sklona boranju. Ovo su naši predlozi (kliknite na sliku i saznajte cenu i više detalja):


Proizvodi