Nega: Zategnuti odnosi Nega lica i tela

Zategnutost u odnosima nikada nije prijatna. Mladalački zategnutu kožu, s druge strane svi vole. Pravilnim biranjem kozmetičkih proizvoda možete se uspešno izboriti sa strijama I opuštenom kožom tela.
Preparati za oblikovanje tela
Pored svakodnevne nege, hidratacije i ishrane kože, kozmetička industrija osmislila je preparate koji pomažu u procesu preoblikovanja tela. Ako ste nezadovoljni svojom figurom, često dijetom ne možete postići željeni efekat. Preparati koji sadrže biljne ekstrakte ruzmarina, cveta lipe, bršljana, vitamine E i C pomažu u preoblikovanju tela i regulisanju masnih naslaga.
Preparati protiv strija
Strije predstavljaju veliki problem milionima žena širom sveta. Nastaju naglim istezanjem kože koja nije dovoljno elastična. Obično se javljaju nakon porođaja ili posle naglog mršavljenja. I u ovom slučaju kozmetička industija stoji na raspolaganju. Preparati protiv strija mogu delovati preventivno i obično se preporučuju trudnicama, a postoje i specijalni kozmetički proizvodi koji smanjuju uočljivost strija. Ovi preparati obično sadrže derivate mlečne ili glikolne kiseline, hijaluron ili ekstrakt rastavića.
Preparati za učvršćivanje kože tela
Opuštena koža tela predstavlja problem mnogim ženama. Na sreću, danas postoje specijalno osmišljeni preparati koji vraćaju koži zategnutost i mladalačku čvrstinu. Ovi preparati osmišljeni su na principima balneoterapije, fitokozmetike i aromaterapije. Pored proizvoda koji se koriste svakodnevno (kupke, mleka i kreme za telo) postoje i posebni, koncentrovani proizvodi koji deluju tretmanski (serumi, koncentrati i tretmanske kreme). Ovi proizvodi obično se koriste dva puta godišnje, u periodu kada bi figuru trebalo dovesti od savršenstva.


Proizvodi