NEKA VODA BUDE VAŠ SAVEZNIK Nega lica i tela

U 2015. godini kozmetička kuća Shiseido predstavlja novu liniju za zaštitu kože od sunca, koja je toliko revolucionarna, da se može porediti sa samim otkrićem zaštitnih filtera.
Da bismo Vam bliže objasnili, zamislite scenu – da ste na moru ili kraj bazena, da ste na kožu naneli proizvode za zaštitu od sunca, a potom nakvasili kožu, bili biste u situaciji da Vaša zaštita od sunca ne bude potpuna, jer voda prirodno razgrađuje filtere u proizvodima za zaštitu od sunca. Isto se dešava i ukoliko se znojite. Ali danas, Shiseido proizvodi za zaštitu od sunca se udružuju sa vodom kako bi što uspešnije zaštitili kožu od štetnih UV zraka.

12Inovativna tehnologija sa kompleksom “WetForce” koristi određene komponente u vodi ili u znoju i čini da Shiseido proizvodi jednostavno ne budu više samo vodootporni, već u kombinaciji sa vodom omogućavaju još bolju zaštitu.
Shiseido proizvodi za zaštitu kože od sunca su dostupni u formi losiona za zaštitu kože lica i tela, kao i formi krema koje štite lice. Kreirani su sa ciljem da potpuno zaštite Vašu kožu dok uživate u vodi, kao i smanje mogućnost nastanka bora i tamnih fleka.
Zbog svega navedenog, uživajte u vodi ili sportovima na otvorenom, znajući da ovi Shiseido proizvode vole vodu koliko i Vi!