NEODOLJIVA ŽENSTVENOST Gucci Bamboo Parfemi

NOVI MIRIS ZA MODERNU, SVESTRANU ŽENU
Upečatljiv i graciozan, jedan od najpoznatijih Gucci motiva uzet je kao polazna tačka za definisanje moderne Gucci žene. Bambus uspeva u ekstremnim uslovima. Povija se pod naletima uragana, prirodnom snagom koja može da se poredi sa čelikom. Vitak i elegantan, on nadvisuje svu drugu vegetaciju, a savremena Gucci žena poseduje iste karakteristike: balansira snagu i samopouzdanje sa urođenom ženstvenošću i držanjem. Ona je senzualna ali moćna i dominantna. Savija se ali ne lomi. Poput bambusa, vitalna je i prilagodljiva, i sa lakoćom kreće u susret svim izazovima. Poseduje neodoljivu ženstvenost koja je privlačan spoj njenih brojnih vrlina.

Privlačni kontrasti koji čine njenu ličnost jesu osnova za najnoviji Gucci miris. Predstavljamo Gucci Bamboo.

POTPIS GUCCI DIZAJNA

Višestranost Gucci žene ogleda se u inovativnom načinu na koji Gucci tretira bambus. Ovaj znak kreativne energije je moderan simbol modne kuće, a njegov karakterističan oblik predstavlja raskošan detalj na asesoarima, nakitu i ručnim satovima.

gucci bamboo

MIRIS

Gucci Bamboo dočarava različite aspekte ličnosti Gucci žene: njenu ženstvenost, samopouzdanje, mudrost i snagu. Miris predstavlja suštinu Gucci žene i toliko je veran njenom duhu da je kreiran tačnoj po njenoj meri.

Istovremeno nežan i intenzivan, Gucci Bamboo je čulna kompozicija inspirisana skladnim kontrastima koji odlikuju Gucci ženu. Prirodni i zvučni sastojci stvaraju očaravajuću olfaktornu priču. Drvenaste i tople note prožimaju srce i osnovu mirisa. Intenzivna sandalovina, opojna vanila sa Tahitija i jedinstveni akordi sive ambre u upadljivom su kontrastu sa prirodnom ženstvenošću koju donose egzotične cvetne note Kazablanka ljiljana, cveta pomorandže i nežnog ilang ilanga.

BOČICA

Spoj prefinjene osećajnosti i grafičkih linija, bočica predstavlja senzualan vizuelni stav. Njena posebnost otkriva inspiraciju za miris i poznati Gucci dizajn. Oštro sečeno art deko staklo uklopljeno je sa ženstvenim stoperom i bledo rumenom bojom mirisa. Grafički dizajn bočice je metafora za višestranu ličnost Gucci žene. Vitki stoper otkriva prepoznatljive grebenaste konture bambusa izvedene u uglačanom srebrom metalu. Kutija je u istovetnim bojama bočice, sa srebrnim slovima ’G’ u obliku bambusa, u nežnom kontrastu sa mekom roza nijansom.

LICE

Lice Gucci Bamboo je zvezda u usponu Gal Gadot, zagonetno lepa i senzualna, oličenje snage u kombinaciji sa ženstvenom privlačnošću.
KAMPANJA

Gal je zvezda video kampanje koju je snimio reditelj Fabien Baron. Spot otkriva specifične karakteristike Gucci žene: njenu strast, intenzitet i očaranost. Za štampane medije, fotografi Mert i Marcus su napravili provokativne snimke koji opčinjavaju posmatrača. Jedna fotografija prikazuje Gal naspram zida prekrivenog elegantnim motivom bambusa, neodoljiva i privlačna. Prelepa i ženstvena mrtva priroda lirski komponuje bočicu Gucci Bamboo mirisa, sa tek nagoveštajem Galinog senzualnog odraza.


Proizvodi