Nova Idôle maskara za trepavice kakve ste oduvek želeli! Šminka

Idôle je simbol moderne, savremene generacije neustrašivih i snažnih žena. Sledeći uspešno lansiranje Idôle mirisa, Lancôme doseže nove uspehe sa inovativnom maskarom, Lash Idôle sa trenutnim dejstvom podizanja trepavica sa neverovatnim volumenom. Nakon velike revolucije mirisa, vreme je za novu generaciju maskara! Nova Lash Idôle maskara iz linije kultnog Idôle i Idôle L’Intense mirisa predstavlja pojačanje ovoj liniji.

Definišite, podignite i istaknite SVAKU TREPAVICU. Lash Idôle maskara je stvorena za žene koje ne pristaju na kompromise. Za ekstremni volumen, neverovatno podizanje trepavica i bez osećaja težine na trepavicama u trenu sa novom četkicom i formulom iz Lancômea.

Decenije istraživanja i inovacije satkane u jednu moćnu, luksuznu maskaru, Lash Idôle. Nova maskara za podizanje trepavica koja pomera granice – svaka trepavica je definisana, naglašena i sa volumenom – postojana do 24 sata nakon nanošenja¹. Ova maskara ne stvara grudvice već pruža volumen vašim trepavicama – više nećete morati da razmišljate o veštačkim trepavicama.
Pripremite se na trepavice kakve ste oduvek želeli!
1 Potrošački test-103 žene nakon 1 nedelje korišćenja.
Inovativna zakrivljena™ četkica
Lash Idôle predstavlja revolucionarnu inovaciju u dizajnu četkica.
Četkica sa preko 360 mikro dlačica različitih veličina naglasiće svaku pojedinačnu trepavicu. Ovaj zaobljeni oblik četkice savršeno se prilagođava trepavicama, definiše, podiže i pruža volumen čak i najmanjoj trepavici.
Rezultat: uvijene trepavice neverovatnog volumena.

Inovativno lagana gel tekstura

Više od jednostavne formule, Lancôme je formulu maskare podigao na viši nivo. Lash Idôle maskara obogaćena ekstraktom belog čaja i sadrži manju količinu voska. Rezultat: gel tekstura koja obavija SVAKU TREPAVICU, klizi bez osećaja težine na trepavicama i pruža veoma crnu pigmentaciju i volumen sa do 24 sata postojanosti2.
Bonus, lako se uklanja!


Sa Lash Idôle pripremite se za trepavice kakve ste oduvek želeli.
Ne verujete nam?
Nakon samo nedelju dana korišćenja Lash Idôle maskare3:
95% se slaže da odmah podiže trepavice
90% se slaže da ne stvara grudvice
92% se slaže da su trepavice na izgled duže
94% se slaže da su trepavice na izgled većeg volumena
99% se slaže da ne osećaju težinu na trepavicama
95% se slaže da se lako uklanja
93% se slaže da se ne kruni

Ova maskara je oftalmološki testirana. Prikladna za osetljive oči.
3Potrošački test-103 žene nakon 1 nedelje korišćenja.
”Opsednuta sam ovom maskarom, neverovatno je ugodna za oči, definiše svaku trepavicu, podiže je i daje joj volumen. Različite dužine dlačica omogućavaju volumen i podizanje svake trepavice od samog korena. I što mi je najvažnije kao makeup umetnici, ne razmazuje se, ne stvara grudvice i ne ostavlja mrlje ispod očiju!”

– Lisa Eldridge, Lancôme Make-up Kreativna Direktorka

Zendaya – ambasadorka nove generacije

Samouverena i bez nametnutih pravila, Lash Idôle prkosi tradiciji i poziva na stvaranje sopstvene sudbine. Ona je slobodna, neustrašiva i nastoji da ostvari svoju definiciju sreće, uvek sa originalnim i nekonvencionalnim pristupom. Ko bolje predstavlja savremenu ženu od Lancôme ambasadorke Zendaye? Opremljena lukom i strelom, Zendaya želi da ostvari svoje snove – metafora za maskaru sa trepavicama kakve ste oduvek želeli, koja pruža precizno nanošenje i izuzetan volumen.
Iščekivanje je pri kraju, pridružite se Zendayi – vreme je da ostvarite svoje snove. Naciljaj, podigni & naglasi volumen. SVAKE. TREPAVICE.
Uz online kupovinu nove Lancôme Lash Idôle maskare od 8ml za Vas smo pripremili posebno iznenadjenje 💗

Poklanjamo Vam Lancôme Idôle EDP 5 ml*

*Ponuda važi samo na jasmin.rs i traje do isteka zaliha


Proizvodi