Nova mala crna haljina – Guerlain La Petite Robe Noir Intense Parfemi

Kofer za put oko sveta svake žene obavezno krije jednu malu crnu haljinu i omiljeni parfem. I to je sve što je potrebno da bi jedna glamurozna, šik, elegantna i vanvremenski moderna žena zablistala na bilo kojoj destinaciji. Svaka žena zna da sa omiljenim modnim asesoarom i omiljenim parfemom može osvojiti ceo svet.

La Petite Robe Noire stvarno želi da proputuje celim svetom. Gerlan je stvorio parfem koji vas može odvesti na svaku željenu destinaciju zbog svoje univerzalne, mladalačke energije. Ovo je parfem u čiju ćete se zavodljivost, čulnost i opojnost zaljubite prilikom prvog kontakta.

Šik glamur i vanvremenski stil su osnovne karakteristike novog parfema iz linije La Petite Robe Noire. Teri Vaser, majstor parfimer koji stoji iza ove mirisne kompozicije, inspirisan malom crnom haljinom, ističe da novi parfem iz La Petite Robe Noire linije, novi Intense parfem predstavlja vrhunac stila i elegancije u parfemskom svetu na najbolji mogući način.

Parfem sadrži četiri osnovna sastojka: borovnica, šećerna vuna, sandalovina i beli mošus. Ova olfaktorna kompozicija zavodi i očarava parfemske gurmane širom sveta. Namenjen je svima koji vole moderne interpretacije vanvremenskih stilova u svetu mode i svetu parfema. A ko ih ne voli?


Proizvodi