Novi SHISEIDO PROIZVODI ZA ZAŠTITU KOŽE OD SUNCA Nega lica i tela

Zahvaljujući sprovedenim istraživanjima, najsavremenijim tehnologijama i naučnim dostignućima, Shiseido je kreirao nove proizvode sa unapređenim formulama koje mogu biti vaš idealan saveznik za leto:
• Možete se bezbrižno prepustiti čarima vode i sunca, jer inovativna tehnologija sa kompleksom “WetForce” koristi određene komponente iz vode ili znoja i čini da Shiseido proizvodi jednostavno ne budu više samo vodootporni, već u dodiru sa vodom ili znojem pružaju još efikasniju zaštitu. Shiseido proizvodi vole vodu koliko i Vi!
• Nove teksture Shiseido proizvoda se sada još lakše i jednostavnije nanose, ne ostavljaju bele tragove na koži.
• Štite kožu od UVA/UVB zračenja i sprečavaju foto-starenje („Super Veil-UV 360“ tehnologija). Zahvaljujući ovoj tehnologiji, proizvodi ravnomerno pokrivaju kožu, prilagođavaju joj se poput druge kože, čak i na mestima gde je nepravilna, gde postoje ožiljci.
• Takođe, „Profense CEL“ kompleks sastojaka sprečava oštećenje DNK ćelije, sprečava nastanak bora i tamnih fleka.
• A kao nešto što treba posebno izdvojiti je činjenica da Shiseido proizvodi za zaštitu kože od sunca imaju novu dodatnu funkciju da neprijatne mirise koji mogu nastati prilikom trčanja, ili sunčanja u potpunosti neutrališu i pretvaraju ih u prijatnu mirisnu notu.
• Paleta proizvoda je proširena, tako da kožu možete štiti ne samo tokom odmora, već i prilikom drugih svakodnevnih aktivnosti u gradu u zavisnosti od stila života.
Zbog svega navedenog, uživajte u vodi ili sportovima na otvorenom, znajući da ovi Shiseido proizvode vole vodu koliko i Vi!
SPORTS INVISIBLE PROTECTIVE MIST SPF 50 – Praktičan sprej za zaštitu kože od sunca, pogodan za sportove na otvorenom.
SPORTS BB COMPACT SPF 50 – BB kompakt puder, idealan za svakodnevnu upotrebu i zaštitu kože tokom izlaganja suncu.
SPORTS BB SPF 50 – Vodootporna tonirana BB krema sa visokim zaštitnim faktorom omogućava prirodan i ujednačen ten.