Novosti u nezi osetljive kože Nega lica i tela

Chanel tim je sproveo veoma opsežno i dugo istraživanje koje je trajalo 16 godina i u kome je učestvovalo 8919 žena, u kom je došao do podatka koji zvuči neverovatno: svaka druga žena na svetu tvrdi da ima osetljivu kožu. Neugodna na dodir i veoma reaktivna, osetljiva koža često pati od osećaja peckanja, crvena je i gruba, suva i zategnuta. Ove neprijatnosti su manje-više redovna pojava. Da bi izašli u susret ženama koje imaju ovaj problem, Chanel tim je kreirao LA SOLUTION 10 DE CHANEL smirujuća nega za prirodno ili privremeno osetljivu kožu.

REŠENJE ZA OSETLJIVU KOŽU
Osetljivoj koži je potrebna snaga da se smiri i odbrani od agresora među kojima su i zagađenje, klimatski uslovi i neinvazivni estetski zahvati. LA SOLUTION 10 DE CHANEL je proizvod sačinjen od 10 sastojaka, njena formula je svesno kreirana da bude jednostavna kako bi se obezbedila optimalna tolerancija kože i efikasnost proizvoda. Srce formule krije izuzetnu trostruku moć najređeg i najdragocenijeg belog čaja po imenu Srebrna igla. Tokom 10 dana, samo se pupoljci lista čaja beru nežno i ručno a zatim suše na stalažama primenom drevne metode. Iz ovih pupoljaka, CHANEL Istraživanje ekstrakuje aktivni sastojak bez presedana bogat teaninom i polifenolima. Ekstrakt ima trostruku moć: smiruje, oslobađa od stresa i štiti.
LA SOLUTION 10 DE CHANEL jasno pokazuje da manje znači više. Reč je o formuli od 10 sastojaka, jednostavnih i čistih, ali vešto kombinovanih kako bi se postigla željena efikasnost i prijatnost upotrebe. Zapravo, ova formula je pravi podvig! Od više stotina proučavanih sastojaka izdvojeno je samo 10 od kojih je svaki namenski izabran zbog svojih brojnih funkcija. Smanjuje suvoću, osećaj neprijatnosti (vrelina, peckanje, zategnutost) i pojavu crvenila i grube teksture. Koža je ponovo izbalansirana i negovana, otpornija je i manje reaktivna.
Preporučuje se ženama sa prirodno osetljivom ili privremeno osetljivim kožom, kao dnevna hidratantna krema ili specijalni tretman za zaštitu i smirivanje kože posle neinvazivnih dermatoloških tretmana kao što je mikrodermoabrazija.