Parfemska slagalica: BOTTEGA VENETA ILLUSIONE Parfemi

Daleko od svakodnevne gužve, nežan povetarac miluje osunčanu italijansku vilu i stvara blage talase na površini obližnjeg bazena. U daljini se čuje tih žamor cvrčaka. U ovakvom okruženju, svako čulo je pojačano a telo ispunjeno opojnim osećajem mira. Za trenutak, vreme kao da stoji; tanka linija između sna i jave postaje nejasna.
Bottega Veneta mirisi pripovedaju priče o tipičnim italijanskim doživljajima. Od prvog parfema, ova kuća je ispunila miris značenjem, evocirajući prepoznatljive italijanske trenutke i prikazujući bezvremenu lepotu i nasleđe ove zemlje. Sa nastankom Illusione, novi mirisi Bottega Veneta otkrivaju svežu i očaravajuću priču o italijanskoj privlačnosti, iz muške i ženske perspektive. Bottega Veneta predstavlja Illusione, novi duo mirisa za žene i muškarce koji dočarava, senzualnost, spokoj i beskrajne mogućnosti trenutka koji se koleba između stvarnosti i sna.

MIRISI

Pronašavši inspiraciju u nasleđu, pejzažu i neverovatnim sirovinama Italije, doma Bottega Veneta, tri majstora parfimera su koristila sastojke najboljeg kvaliteta u stvaranju ova dva bezvremena mirisa: Illusione ua njega i Illusione za nju. Ovaj par osvežavajućih, prefinjenih mirisa predstavlja komplementarne strane prirodne čulnosti i autentičnosti savršeno prilagođene Bottega Veneta mirisima.
Bottega Veneta Illusione mirisi su konstruisani oko olfaktorne tenzije između svežine i senzualnosti, kreirane kontrastom jarkih gornjih nota italijanskih citrusa sa toplim drvenastima notama u osnovi. Bottega Veneta Illusione za nju je drvenasto cvetna Parfemska voda koju su kreirali parfimeri Annick Menardo i Amandine Clerc-Marie. Energične gornje note bergamota i crne ribizle daju aromatičan karakter, sličan lakoći i prozirnosti vode. Ženstveni cvet pomorandže i biljni kvalitet zelene smokve u cvetnom srcu mirisa prizivaju u sećanje topao povetarac koji dodatno uzdiže kompoziciju. Pri dnu, miris upotpunjuju drvo masline i tonka bobice. Bottega Veneta Illusione za njega je drvenasto citrusna Toaletna voda koju je kreirao parfimer Antoine Maisondieu. Njegove gornje note ističu se esencijama limuna i gorke pomorandže, evocirajući na svežinu blistavih italijanskih citrusa. Drvenasta balsamska jela i bela kedrovina pružaju mirisu muževan dah smole koji se preliva u energičnu mešavinu vetivera i senzualnih tonka bobica.


ELEGANTAN DIZAJN

Bočice za Illusione mirise su moderne i vizuelno privlačne. Njihov arhitektonski dizajn odražava čiste linije i vrhunsku izradu koji su sinonimi za Bottega Veneta. Njihov čulni aspekat takođe ostavlja utisak: teško staklo koje odlikuje obe bočice pruža trenutan osećaj luksuza kada se drži u rukama. Reflektujuće staklo služi da uveća nektar koji čuva, prožimajući ga svetlošću u bakarnoj roze nijansi za nju, i bledoj, blistavo zelenoj nijansi za njega. Na donjoj strani obe kockaste bočice nalazi se organski, okrugli otisak koji podseća na oblik kapljice vode. I jedna i druga bočica ima kružni stoper inspirisan teksturom bakelita, sa središnjim otvorom koji otkriva sprej mirisa.


Proizvodi