Parfemska slagalica: CHLOE NOMADE Parfemi

Chloé žena odiše slobodom i bezuslovnom, prirodnom elegancijom. Samouverena i inspirativna, usavršava se kroz svoja iskustva i susrete, dokazujući ko je, ali se ne namećući. Ostavlja iza sebe miris koji je definiše na svakom koraku, u svakom mestu koje poseti. Parfem u njenom liku… Nomad, poput nje.

Gaby Aghion, osnivač Chloé, često je znala da kaže: Moje boje potiču iz Egipta. Nomade evocira ovu viziju bekstva. Ovo je parfem koji dočarava duh opuštene elegancije, samopouzdanja kombinovanog sa slobodom koja je definicija duha Chloé. Novi miris priziva viziju slobode i potrebe za bekstvom. Iscrtava obrise žene čija se sudbina odvija na beskrajnom putovanju obojenom novim vidicima. Svež pogled na svet i nove perspektive prožimaju miris i osvetljavaju privlačnost ove žene u potrazi za otkrićem.

Kao mešavina nežnosti i snage, lica i naličja moćnog cvetno-kiparisnog mirisa razmeću se poput vetrova slobode. Intenzivan mineralni karakter hrastove mahovine obavijen je čulnim i slasnim notama mirabela šljive. Iz ove svežine izranja cvetna rapsodija koju predvodi frezija. Ovi prirodni sastojci, koje je spojio parfimer Quentin Bisch, naglašeni su uzbudljivim, inspirativnim harmonijama, poput osećaja bekstva

Oble linije svojstvene Chloé donose mekoću koja je u kontrastu sa grafičkim konturama grlića. Evocirajući na putovanje, providna bočica otkriva svoj svetloroze nektar, dok je sjajni stoper zlatne boje obavijen roze trakom. U istoj roze boji i sa zlatnim detaljima kutija neodoljivo podseća na dragoceni predmet.

Rođena u Atini i nastanjena u Londonu, francuska glumica Ariane Labed je inkarnacija žene nomada, avanturistkinje širokih vidika. Za ovu novu kampanju, fotografisana je u Radžastanu objektivom savremenog umetnika Ryana McGinleya. Reklamni spot, takođe snimljen u Radžastanu, režirala je Fleur Fortuné. Sa kosom koja se vijori na vetru i licem okupanim bojama svanuća, njeni koraci seku vazduh, rukovođeni slobodom koja je pokreće. Bez obzira na destinaciju, pušta da je nosi ovaj neprekidni pokret u ritmu sadašnjeg trenutka. Ova žena, sa svojim nomadskim identitetom, posmatra sebe u očima sveta.


Proizvodi