Parfemska slagalica Escada SORBETTO ROSSO Parfemi

Ono što važi za intenzivnu i nezaboravnu letnju aferu koja je sinonim za godišnji odmor – egzotičan, senzualan i opojan – važi i za novi parfem iz ESCADA linije letnjih mirisa ograničenog izdanja. Ovo je afera za pamćenje!

ESCADA je jedinstven brend po tome što je prvi lansirao mirise koji, poput letnje avanture, traju samo jednu sezonu. Na čelu ovog revolucionarnog koncepta bila je Margaretha Ley, bivša švedska manekenka a zatim i glavna kreatorka i jedan od suosnivača ESCADE. Više od 25 godina nakon Chiffon Sorbet, njena ideja se nastavlja u vidu sezonski ograničenih izdanja ESCADA mirisa koji su postali najuspešnija letnja linija u industriji parfema. Evocirajući pravi duh italijanske obale Amalfi i dolce vita ugođaj, novi ESCADA Sorbetto Rosso je miris zadovoljstva i radosti. Hrskav, svetlucav i spontan, ovo je parfem koji poseduje uzbuđenje i ushićenje.

Srce mirisa je lubenica, voće koje najbolje utoljava žeđ. Kako bi postavio predivnu osvežavajuću i zelenu notu lubenice u sam vrh Sorbetto Rosso, poznati parfimer Richard Herpin je majstorski pojačao voćne note infuzijom sastojaka koji intenziviraju vodeni kvalitet lubenice: izabrao je mandarinu i kalon, dok kruška, crvena jabuka STT i pralina pružaju oslonac gurmanskoj i šećernoj strani lubenice. Na kraju, dodao je tiara cvet, mošuse i amboksan kako bi parfem učinio senzualnijim, blistavijim i prijatnijim. Rezultat transportuje mladu ženu na letnju destinaciju iz snova, otključavajući brojne drage i srećne uspomene.

Kultna bočica privlači jednako poput mirisa, slikom lubenice koja uvek asocira na leto. Poznati danski dizajner Mads Berg kreativno dočarava osećaj harmonije između ženske lepote i lepote prirode. Postignuta ravnoteža ostavlja utisak evokativnih letnjih boja dok istovremeno uliva osećaj slobode i prepuštanja, uz nagoveštaj spokoja. Njegov prikaz ESCADA žene kada ona pristigne na letnju destinaciju iz snova više je nego prijatna.

Upuštajući se u letnju avanturu sa Sorbetto Rosso, ESCADA žena imati utisak prepuštanja i bekstva dok putuje neistraženim morskim prostranstvima novog leta ispunjenog različitim mogućnostima.

Sorbetto Rosso je miris prepun neskrivenog zadovoljstva i radosti; kompozicija koja pogađa direktno u srce.