Parfemska slagalica: Lalique REVE D’INFINI Parfemi

Ovaj parfem je potraga za apsolutnom. Oda ženi koja je oduvek predstavljala nadahnuće za Renea Lalika, podstičući ga da je veliča u svom radu. Rêve d’Infini crpi inspiraciju iz dizajna čuvenog umetnika koji kombinuje modernost sa najlepšim tehnikama plemenite izrade.

Miris je smešten pod znak za beskonačnost, simbol u obliku osmice koji se već nagoveštavao u sececionističkim oblicima dragulja René Lalique. Godine 1947, njegov sin Marc Lalique ga je pretvorio u elegantan seviljski motiv za kristalni luster. U 2012, motiv je izražavao povratak korenima ove modne kuće: izveden u zlatu i dijamantima za kolekciju „Ardente“, obeležio je ponovno otvaranje Lalique odeljenja za izradu nakita. Danas, sa Rêve d’Infini, ovaj simbol večne ženstvenosti pretočen je u miris…beskonačno senzualan, beskornačno blistav, beskonačno Lalique.

Svetlucav, senzualan i raznobojan, Rêve d’Infini slavi večnu ženstvenost buketom svežih cvetova. Prilikom komponovanja mirisa, parfimer Richard Ibanez je birao prefinjenu paletu nežnih prirodnih sastojaka. Čist i svetlucav bergamot osvetljava sočno meso ličija čija aroma podseća na ružu. Frezija, poznata kao mešavina voćnog nektara i opojnog jasmina, predstavlja uvod u srce Rêve d’Infini u kojem cveta najveći simbol ženstvenosti: elegantna apsolutna ruže, omekšana satenskom, sveže ubranom breskvom i pojačana notom kedrovine. U osnovi, note vanile, mošusa i sandalovine produžavaju suptilnu harmoniju akorda koji, od cveta do drveta preko voćke, evocira na večni životni ciklus…

Inspirisana artdeko stilom, bočica Rêve d’Infini u vidu dragulja ima vitak i elegantno moderan dizajn. U čast ženske lepote, njene meke obline ukrašene su satenskom obradom koja evocira na kristalnu i baršunastu mekoću kože… Napunjen mirisom puder roza boje, grlić bočice ima prsten od roze zlata sa ugraviranom šarom „Ardente“. Ime mirisa, takođe izvedeno u roze zlatu, utisnuto je na bočicu. Na kutiji, blistava rozezlatna šara „Ardente“ je utisnuta u pastelno roze karton. Traka oko kutije ima ugraviran logo i ime mirisa. Kao poslednji dodir prefinjenosti, znak za beskonačnost je odštampan unutar kutije.


Proizvodi