Parfemske novosti CHLOE NOMADE BLISTAVA TOALETNA VODA Parfemi

Nomade Eau de Toilette je sunčana interpretacija parfemske vode sa prirodnim sastojcima koje je pročistio parfimer Quentin Bisch. Treperava, očaravajuća mekoća ličija otkriva se u gornjim notama, kao istinska esencija ženstvenosti. Frezija uliva brojne nijanse koje se kombinuju sa prefinjenim cvetnim notama, dok u osnovi smeli karakter hrastove mahovine uzdiže tonalitet ovog blistavog mirisa.

BOČICA INSPIRISANA PUTOVANJEM
Oble linije toaletne vode inspirisane su putovanjem koje je otpočelo sa Nomade parfemskom vodom. Kolebajuća prozirnost bočice omogućava prodiranje blistave ružičaste svetlosti, dok je njen svetlucavi stoper ušuškan u zagrljaj bledo roze trake svezane u čvor.

SUNČANA ŽENA
Fotograf Ryan McGinley snimio je kampanju za Nomade Eau de Toilette u Radžastanu, pronalazeći inspiraciju u beskrajnom nebu posutom oblacima i okupanom rumenim tonovima zore. Sklopljenih očiju i s kosom koja se leprša na vetru, Ariane Labed deluje kao da otvoreno dočekuje sve što život pruža.

MUZA
Ariane Labed reprizira ulogu ove nomadske žene slobodnog duha. Ona je Chloé žena: moderna, sunčana i prirodna, sa urođenom elegancijom koja nikad ne jenjava.


Proizvodi