Parfemske novosti Trussardi Uomo Red Parfemi

Savršeno ide uz smoking, svileni ili od somota. Slaže se uz farmerke, pulover, glatku ili prevrnutu kožu. Sofisticirano dopunjuje prugasto tamno odelo. Trussardi Uomo The Red je nepogrešivo muževan poput toplog i utešnog očevog zagrljaja, slatkog i iskrenog zagrljaja brata, ili snažnog i strastvenog grljenja ljubavnika koga ne možete da zaboravite.

Zagrljaj je prava reč za ovu olfaktornu kreaciju čuvenog parfimera Auréliena Guicharda koja je ponikla iz klasičnih simbola muškosti (sportski automobil, polirane kožne cipele i kravata) i pronašla se u toaletnoj vodi koja je sveprožimajuća i trajna poput parfemske vode. Trussardi Uomo The Red je parfem novog alfa mužjaka koji gospodari svakim aspektom strasti.

KODEKS BOJE

Postoji nagoveštaj crne u Uomo The Red: boja dragocena poput rubina, čulna poput baršunaste svile i bogatog ukusa kao čaša vrhunskog crnog vina. Ovo je nijansa koja potiče iz drugog vremena: zvali su je morello za vreme renesanse i njenu melanholičnu raskoš podjednako su volele dame i vitezovi.

Danas je ovo jedna od najpopularnijih boja u kozmetici: sofisticirane žene biraju tamnocrvenu za svoje nokte i usne. Omiljena je i kod ležerno elegantnih muškaraca sa senzualnim duhom koji ništa ne moraju da dokazuju i ne plaše se (samo)kritike.

MIRIS

Drvenast, cvetan i začinjen, kreiran je da traje i ostane upamćen. Njegove gornje note (limun, oraščić, galbanim i akord konjaka) izražavaju italijansku eleganciju koja je uvek seksi i bezbrižna kod muškaraca. Intenzivna muževnost srednjih nota (geranijum, listovi ljubičice i muškatna žalfija) poseduje isti genetski trag Trussardi Uomo, mirisa koji je začetnik svega. Osnova mirisa (tonka bobice, pačuli i koža) definiše sofisticiranu senzualnost olfaktorne kreacije Auréliena Guicharda.

BOČICA: TREPERAVA PROZIRNOST

Crvenu bočicu odlikuju neprovidni crni rub od zamaka i stoper sa ugraviranim amblemom modne kuće koji šalju jednu sasvim novu poruku – jasnu i glasnu – sofisticirane muške elegancije. Ispisano zlatnim slovima, ime Trussardi Uomo The Red veličanstveno se ističe naspram jedinstvene crvene nijanse stakla. Mešavina bordo i rubin crvene, boja Trussardi Uomo The Red je boja o kojoj će se tek pričati.

 


Proizvodi