Parfemske premijere: CK One Gold Parfemi

Inspirisan sinergetskim duhom moderne mladosti, ck one gold slavi inovatore, sanjare i umetnike, talentovano pleme sačinjeno od mladih ljudi koji pomeraju granice, žive za trenutak i odišu strašću. Oni stvaraju ne za sebe već za kolektivno dobro, sa ciljem razmene i zajedničkog uživanja u rezultatima.

CK One gold odaje počast zlatnoj omladini koja prkosi konformizmu i stvara bez pardona. Nesputan tradicionalnim rodnim pravilima, ck one gold spaja energiju oba pola u jedan uniseks miris, jedinstveno očaravajući parfem koji odiše osvežavajućom hrabrošću i senzualnošću.

CK One gold miris ima sočnu, svežu i drvenastu aromu. Voćna gornja nota smokve trenutno uliva osećaj energije i svežine. Jarko srce sačinjeno od nerolija predstavlja iskričavu krunu koja blista poput poslednjih zrakova zalazećeg sunca nad gradom. Sunce natopljena osnova od vetivera pruža dubinu i ostavlja treperav i senzualno topao trag na koži.

Staklena bočica ck one gold prelivena je topljenim zlatom, stvarajući iluziju bočice koja izranja iz bazena prepunog tečnog zlata.

U duhu bočice, kutija imitira dizajn topljenog zlata koje se sliva niz ck one gold bočicu, za upadljiv efekat.


Proizvodi