Jasmin preporučuje: Dsquared Want Pink Ginger Parfemi

Ona je snažna ali krhka, glamurozna i nestašna, profesionalna i bezbrižna, sportska i seksi, moderna, ženstvena i strastvena. Want je miris koji je Dsquared2 lansirao prošle godine za svestranu, višestruko talentovanu ženu trećeg milenijuma. Want Pink Ginger je novo poglavlje u ovoj mirisnoj priči posvećenoj kaledioskopskim kontrastima koji su deo svake žene. Sada je u centru pažnje njena pikantna, animirana strana. Ona je devojka koja zna šta želi: zabavu i senzualnost.

 

Want Pink Ginger je orijentalno cvetni miris neobično sveže i treperave ličnosti. Sve se vrti oko roze đumbira, nežnog i pikantnog začina japanske kuhinje. Potrebna je samo latica roza đumbira da pretvori svaki zalogaj u nezaboravno iskustvo. Parfimer Aurélien Guichard je kreirao novu parfemsku vodu za Dsquared2 na osnovu ovog začinskog koncepta: sastojka koji menja ukus.

Zato se samo jestivi sastojci koriste u gornjim notama, zajedno sa roze đumbirom: roze biber sa uzbudljivom mešavinom mešavinom limuna i mandarine. U srednjim notama, baršunasti tonovi damask ruže i heliotropa ističu plemenito i ženstveno lice nerolija. Pri dnu, esencija vanile sa Madagaskara, sa tragovima ljubičice i ambera daju konačnu notu koja čini Want Pink Ginger uzbudljivim i senzualnom mirisom.

Bočica i pakovanje

Bočica je ista kao za Want: bočica ergonomskog oblika sa velikom zlatnom etiketom. Boje se menjaju: od prefinjene nijanse slonovače za Want prelazimo na uzbudljivu i senzualnu roza za Want Pink Ginger. Čak je i ime ugravirano roza bojom na metalnom prstenu koji obavija bočicu. Iz ovog razloga, miris koji se vidi kroz staklo ima plemenitu i neobičnu nijansu roza zlata. Kontrast između dve boje stvara naročito privlačan efekat na kutiji: roza se ogleda u zlatu i obrnuto


Proizvodi