Parfemske premijere: MISSONI PARFUM POUR HOMME Parfemi

Missoni Parfum pour Homme je svež, treperav i blistav miris koji jedva čeka da se nametne. Kreiran je za zavodljivog muškarca urođene elegancije, ali koji nikad nije konvencionalan. Na jednom nivou, miris, na drugom, avantura svetskih razmera prepuna raznobojnih pejzaža: potpuno novi Missoni Parfum pour Homme označava trijumfalni povratak Missonija sa muževnim mirisom koji jednostavno odiše prestižom.

MIRIS

Očaravajuća svežina Missoni Parfum pour Homme inspirisana je mediteranskim pejzažom koji miluje toplo letnje sunce. Ovo je drvenasti parfem, ujedno svež i iskričav, prepun kontrasta, plemeniti miris koji odražava Mediteransko more. Listovi i pulpa zelenog limuna i đumbira, zajedno sa roza pomelom, mešaju se sa aromatičnim notama engleske lavande, voćne pomaroze i nežnim dodirom latica jasmina. Osnova mirisa sadrži prijatne note sandalovine, udobne i nežne poput Missoni kardigana, uz strastvene, senzualne i muževne dodire hrastovine, breze, pačulija i mošusa.

MIRISNA PIRAMIDA

Gornje note

Listovi i pulpa zelenog limuna

Roza pomelo

Engleska lavanda

Srednje note

Mediteranski začini

Sveže sečeni đumbir

Latice jasmina

Donje note

Pačuli

Sandalovina

Hrastovina

Breza

Mošus

BOČICA I PAKOVANJE

Novi Missoni Parfum pour Homme se predstavlja u bočici tamne boje, krunisanoj otmenim metalnim stoperom sa magnetom za zatvaranje. Korišćenjem najnovijih tehnika, stoper deluje poput skulpture sa nezaboravnom cik-cak šarom – poznatim Missoni simbolom. Prepoznatljivi amblem modne kuće konstantno se ponavlja i osavremenjuje tokom vremena. Kutiju za Missoni Parfum pour Homme odlikuju čiste linije i jednostavan dizajn, a izrađena je od materijala vrhunskog kvaliteta u tamnim nijansama koje evociraju na bočicu. Još jedna cik-cak šara je vešto izvedena u unutrašnjosti kutije, slično efektu tkanine na košulji.Strogoća oblika bočice i urednost kutije odražavaju osnovne vrednosti Missoni brenda: majstorska izrada, kvalitet i autentičnost, stručno spojeni sa inovacijom, inspiracijom i kreativnošću. Rezultate je Missoni Parfum pour Homme, moderna varijacija na temu tradicije luksuznog parfimerstva. Ovaj savremen i smeo miris kreiran po meri dolazi do potpunog izražaja kroz osećaje i doživljanje modernog muškarca.

 


Proizvodi