Parfemski greh Parfemi

Žena/devojka koja nosi Gucci Guilty je mlada, smela, mudra, heroina savremenog doba: lepotica 21.veka kojoj su svi potčinjeni. Njena briljantnost je opojna. Ona je ikona koja svoj život živi punim plućima: ona je moćna, odvažna, ne kaje se ni za šta- Postupci koji mogu učiniti da se žena kaje, nju raduju i ona uživa u zadovoljstvu koji probija sve granice. Gucci Guilty žena instinktivno prepoznaje da opasnost može biti izuzetno velika.
Kao tvorac sopstvene sudbine, ona zna šta i koga želi i šta mora učiniti kako bi ostvarila svoje želje. I muškarci koje ona bira uživaju u svakom trenutku njihove ljubavne igre. Previše nikada nije dovoljno za ovu neobuzdanu devojku. Gucci Guilty devojka je smela, pomalo drska, lepa – otelovljenje principa onaj ko reskira, dobija; i nastaviće na taj način, uvek i svaki put.
Frida Đanini kaže: “Naša protagonistkinja je mlada, seksi i pomalo opasna. Ona uvek ide napred i živi život na ivici. Ona rizikuje i na poslu i u slobodno vreme. Gucci žena ne čeka da joj se nešto desi. Ona sama čini da se stvari dese!”
Gucci Guilty je topao a ipak upečatljivo orijentalan cvetni miris sa dozom hedonizma u svom središtu. Miris osvaja svačiju pažnju kitnjastim prirodnim top notama kao što je mandarina – prožeta modernim transparentnim i vrlo smelim dodatkom crvenog bibera.
Središnje note su primamljiv splet plahovitog jorgovana i geraniuma, koji su dodirnuti sočnom breskvom – ceo ovaj spoj daje kadifastu žensvenost koja nagoveštava provokativnost.
Pačuli koji je na izvestan način zaštitni znak Gucci parfema ovde prenosi poruku o snazi žene koja ga nosi, dok raskošnost ćilibara upućuje na duboku ženstvenost .
Efekat koji nastaje u isto vreme i i privlači pažnju i ubedljivo zavodi. Frida Đanini kaže: “ Ono što smo stvorili u Gucci Guilty parfemu je nešto potpuno hipnotišuće.”


Proizvodi