Parfemski profil BOSS THE SCENT For Her toaletna voda Parfemi

Spremite se da doživite očaravajuću lakoću sa BOSS THE SCENT For Her toaletnom vodom, novim zavodljivim mirisom za žene. Lagan ali moćan, nežan ali samouveren, ohrabruje ženu da otkrije skrivenu stranu svoje ličnosti, podstičući intrigantnu i trenutnu privlačnost između nje i njenog muškarca. Ova očaravajuća esencija oslobađa neodoljivu silu koju samo na može da kontroliše: njenu ženstvenost.

ELEGANTAN

BOSS THE SCENT For Her EDT se otvara blistavim notama roza bibera i zelene mandarine. Ističući čistu ali raskošnu lepotu proleća, note odražavaju dvostruku prirodu BOSS žene: ona je snažna ali nežna, moćna ali ženstvena, u zanosnoj kombinaciji koja privlači aktere na samom početku priče o zavođenju.

ŽENSTVEN

Očuvan je jedinstveni potpis originalnog mirisa, s tim što se u srcu nove toaletne vode cvetovi frezije i pomorandže prepliću u veselom cvetnom plesu. Kompleksan i elegantan, miris poziva žene da oslušnu svoju nežniju stranu, otkriju svu moć svoje senzualnosti i upuste se u igru jednakih.

PRIVLAČAN

Prženi kakao predstavlja svojevrsni afrodizijak u osnovi mirisa i čini ga apsolutno neodoljivim. Elegantan, ženstven i privlačan, uliva energiju koja dodatno podstiče BOSS ženu. Ona je opčinjena. Približava se sve više i više dok ispunjava svoje želje.

BOČICA

BOSS THE SCENT For Her EDT je smešten u providnu staklenu bočicu. Sa stoperom i logoom od roza zlata, nova bočica je savršen primer lakoće koju poseduje sam miris. Smeštena u ženstvenu kutija roza boje, silueta bočice se ističe u svetlijoj roza nijansi, za dodatnu dozu luksuza.

 


Proizvodi