Parfemski profil:  Bruno Banani Woman’s Best Parfemi

Odškrinite vrata zavodljivog vrta u kojem nastaje nov i aromatičan miris čije ime sve govori: Woman’s Best. Savršeno kreiran za žene, ovaj miris će ih učiniti još zavodljivijim i jednostavno istaći njihove najbolje karakteristike. Svi plemeniti sastojci za novi ženski parfem su ručno ubrani u zavodljivom i senzualnom u ovom vrtu. Prepun seksi tajni, vrt omogućava nastanak novog mirisa – Woman’s Best – čiji su elementi pažljivo odabrani da istaknu samopouzdanje svake žene i pomognu joj da postigne sve što poželi…

http://gaylecurry.com/portfolio/samis_education/service/sites-for-background-checks-usa-police.html Miris

Slatke i očaravajuće komponente Woman’s Best spajaju se u slastan gurmanski miris koji prija svim čulima, poput seksi deserta.  Svežina potiče od sočnog roza grejpfruta i pomorandže pri vrhu mirisa, note koje pojačava šerbet od kruške u sredini, dok se ženstvena strana kompozicije ogleda u nagoveštajima ružinih latica. Prefinjena aroma italijanske panakote sa divljim bobicama – svakako najbolji deo obroka kojem nijedna žena ne može da odoli – u kombinaciji sa kremastim notama sandalovine, ostavlja senzualni utisak u osnovi Woman’s Best.

buy me a rose lyrics Kampanja

Ona se vraća u bruno banani vrt: još vedrija i racionalnija devojka koja bez muke podstiče muškarce da budu najbolji što mogu. Prirodno samouverena i jednostavno neodoljiva, ova šarmantna muza je savršeno dočarana u liku Donnet Dumas. Ona vodi računa da njeni seksi asistenti pripremaju sve sastojke za miris tako da savršeno ističu najbolje u svakoj ženi.  Uzbudljiv proces stvaranja i specijalni sastojci, kao i njihov pažljiv odabir, od suštinskog su značaja za bruno banani ženske mirise – zato što je samo najbolje dovoljno dobro. Ipak, uverite se sami i uživajte u svim seksi tajnama koje je bruno banani pripremio za vas.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *