Parfemski profil: CHANEL ALLURE HOMME SPORT COLOGNE Parfemi

Parfemski klasik Chanel ALLURE HOMME SPORT Cologne predstavlja istinsku potragu za energijom, kombinaciju svežine koju pruža kolonjska voda i dugotrajnosti svojstvene toaletnoj vodi. Bezvremen i izrazito moderan, ALLURE HOMME SPORT Cologne je mirisna konstrukcija sa četiri različita lica koja se savršeno kombinuju i međusobno dopunjuju.

 

Erupcija citrusnih nota u kojima dominira sicilijanska mandarina pruža ALLURE HOMME SPORT Cologne veoma okrepljujući svežinu. Suptilni akord selena i elemija oslobađa svoje začinjene note, ulivajući intenzitet i energiju u svež aspekt mirisa. Treperav i intenzivan, ovaj akord odiše notama kedra i ambera koji ga čine nepogrešivo muževnim. Po ugledu na ovaj drvenasti akord, mek i zaobljen beli mošus pruža mirisu neverovatno senzualnu notu. Pored velikodušne bočice od 150 ml, ove godine CHANEL predstavlja i dva nova formata, od 50 ml i 100 ml.

 

Za novu reklamnu kampanju za ALLURE HOMME SPORT, CHANEL je izabrao talentovanovanog mladog fotografa i reditelja Jacoba Suttona čiji rad odlikuje vrhunsko tehničko umeće i moderan, elegantan stil.   Novu kampanju čine tri filma koja su istovremeno spektakularna i neočekivana, a svaki ilustruje sport u kojem se muškarac smelo i srčano susreće s prirodom: ronjenje, skejtbording nizbrdo i jahanje. CHANEL je izabrao tri nova lica za ovu kampanju: Hugo Parisi, profesionalni ronilac iz Brazila; Adam Crigler, jednako profesionalni američki skejtborder, i Luke Grimes, mladi američki glumac.