Parfemski profil – DOLCE&GABBANA: THE ONLY ONE Parfemi

The Only One je miris toplog i vedrog duha. Slavi ženu, njenu blistavu privlačnost i urođenu radost življenja. Ta žena je u centru pažnje u svakoj prilici. Ona je The Only One. Britanska glumica Emilia Clarke je savršena u ulozi ove žene.
MIRIS
Potpis The Only One krije se u iznenađujućoj kombinaciji ljubičice i kafe, sastojaka koji zajedno stvaraju očaravajući cvetni miris. Poput žene koju predstavlja, miris je interesantan ples suprotnosti: njegova privlačnost izvire upravo iz ove fuzije neočekivanih sastojaka. Miris otvara ljubičica u kombinaciji sa suptilnim dodirom bergamota, stvarajući veseo, neočekivan i sočan buket. U srcu, zavodljive note kafe mešaju se sa šarmantnim irisom. Na kraju, topla osnova sačinjena od vanile i pačulija pruža taktilan, utešan kvalitet, obavijajući čula opojnim zagrljajem.
PAKOVANJE
Prikazujući novi dizajn sa grafičkim linijama i teškom, zaobljenom osnovom, bočica evocira na sofisticiranost The Only One žene. Miris u boji breskve odiše toplim sjajem, dok utisku elegancije doprinosi detalj u vidu zlatnog prstena, kao i crna lakovana kutija sa zlatnim detaljima.
NOVA REKLAMNA KAMPANJA
U svom drugom projektu za Dolce&Gabbana Beauty, italijanski reditelj Matteo Garrone snimio je Emiliu Clarke u Rimu, u autentičnoj tratoriji u četvrti Trastevere. Film pripoveda o zajedničkom trenutku između The Only One i njenih voljenih: počinje večerom sa grupom prijatelja dok u pozadini lokalni muzičari sviraju italijansku pesmu Quando, Quando, Quando. Uz bodrenje prijatelja, Emilia počinje da peva i uskoro dobija podršku publike. Njen glas i prirodnost kojom zrači privlače pažnju: svi pogledi su uprti u nju, ona je The Only One. Za štampanu kampanju fotografi, braća Morelli dočarali su veselu energiju scene, prikazujući spontanost trenutka u klasičnom crno-belom snimku.