Parfemi / Video

Ovog leta pred nama su dva nova Emporio Armani parfema koji su simbol savremenog životnog stila i koji se obraćaju novoj generaciji. U središtu mirisne priče nalazi se ljubav – bezuslovna i ispunjena radošću. Ova ljubav je iznova stvorena i uhvaćena u duetu parfema i simbolizovana kroz dva isprepletena prstena. Parfemski duet je u savršenom balansu. Jedan besprekorno ženstven, drugi izrazito muževan. U kombinaciji, oni se dopunjavaju, izazivaju, zavode.

Za nju BECAUSE IT’S YOU

Ovo je srećan, slastan, iskričav, naprosto neodoljiv parfem poput sazrele maline u svojoj savršenoj i najelegantnijoj prirodnosti kada se kombinuje sa nerolijem. I šta ova mlada žena, koja toliko izaziva, krije u svom srcu? Njen šarm je trenutno uočljiv, poput zanosne i prefinjene ruže u svoj njenoj uzvišenosti. Poigrava se njenim moćima zavođenja, kao što se vanila stapa sa mošusom, otkrivajuću složenu i neverovatno duboku senzualnost. Odvažan, trenutno zanosan, iskazuje užurbanost ljubavi koja grabi svaku moguću priliku da se izrazi i izjavi: ZATO ŠTO SI TI TAJ (BECAUSE IT’S YOU).

Za njega STRONGER WITH YOU

On živi u sadašnjosti, oblikovan energijom modernog. Potpuno nepredvidiv, on iznenađuje svojom originalnošću, poput pikantnog akorda u gornjim notama – mešavine kardamona, ružičastog bibera i listova ljubičice. Nasledio je samouverenu eleganciju, uz lakoću mladalačke bezbrižnosti, koju u njegovo aromatično srce donosi žalfija. Za njega progovara senzualnošću, poput zadimljenog ekstrakta vanile koji se u savršenom skladu zaljubljuje u kesten sa glazurom od šećera. Svojim magnetičnim glasom on poručuje da je: SNAŽNIJI SA TOBOM (STRONGER WITH YOU).

Jasne linije i svedena forma bočice predstavljaju prepoznatljiv stil Đorđa Armanija. Iznad svega, one su senzualne: njihove zaobljene forme i konture podsećaju na muška ramena i ženska bedra. Sasvim jednostavna i nenametljiva bočica ima snagu umetničkog dela. Stvarajući jedinstvo između ženske i muške flašice, zaobljeni, metalni poklopci doprinose nerazmetljivoj eleganciji ovog parfemskog dueta. Ispod samog poklopca, dva prstena stopljena i isprepletena poput ljudskih tela u zagrljaju.

Reklamna kampanja za ove parfeme sastoji se iz ljubavnog dijaloga kroz niz kratkih filmova u kojima glume Matilda Luc i Džejms Džeger, pod rediteljskom palicom Fabijena Konstanta.


Proizvodi