Parfemski profil: GUCCI BLOOM AMBROSIA DI FIORI Parfemi

U mitologiji, ambrozija je bila piće grčkih bogova, i smatralo se da donosi besmrtnost onima koji bi je popili. Ime ovog miomirisnog, dragocenog nektara i magija koju evocira utkanisu u najnovije poglavlje priče o Gucci Bloom mirisima. Predstavljamo Gucci Bloom Ambrosia di Fiori.

Alessandro Michele, idejni tvorac Gucci Bloom mirisa, pronašao je inspiraciju u apsolutnoj autentičnosti i slobodi da budete to što jeste. Novi miris Gucci Bloom Ambrosia di Fiorivas poziva da slavite svoje unutrašnje ja i ne krijete emocije koje su tradicionalno pojačane u vreme praznika. Uklapajući se u ova snažna osećanja, parfem je pojačan i pretvoren u Eau de Parfum Intense. Mešavina počinje originalnim Gucci Bloom Eau de Parfum i njegovim triom plemenitih i retkih cvetova – ekstraktpupoljka jasmina, tuberoza, rangunska puzavica – uz dodatnu jačinu dva nova sastojka koji odišu elegancijom i ženstvenošću: oris i Damask ruža.

Parfem

Imaginarni vrt prepun mirišljavog cveća i biljaka svih vrsta i boja – ovo je koncept originalnog Gucci Bloom mirisa koji je osmislio Alessandro Michele i stvorio majstor parfimer Alberto Morillas, ujedno osnova za novi Gucci Bloom Ambrosia di Fiori. U intenziviranoj verziji, treperavi buket sadrži nove sastojke, uključujući retki baršunasti oris, koren irisa. Antički Grci i Rimljani su koristili iris u vidu eteričnog ulja; danas je ova kultna mirisna nota – koja se dobija iz smole biljke koja cveta u maju u Toskani –vrednija od zlata. Druga nova nota, Damask ruža, je poznata vrsta ruže koja se bere u ranim jutarnjima satima kako bi se dobila njena najintenzivnija esencija. Umesto klasične piramidalne konstrukcije sačinjene od gornjih, srednjih i donjih nota, note Gucci Bloom se otvara odjednom u punoj snazi, notama plemenitih i retkih cvetova: ekstrakt pupoljka jasmina, tuberoza, rangunska puzavica, Damask ruža i baršunasti oris.

Pakovanje

Originalna bočica za Gucci Bloom je preosmišljena i sada izrađena od stakla presvučenog bordo lakom, ukrašena klasičnom etiketom u nežnoj roze boji. Ista svetla roze nijansa korišćena je na kutiji kao pozadina za kultni herbarijum gde savršeno ističe bordo listove, latice i grane.


Proizvodi