Parfemski profil: MISSONI PARFUM POUR HOMME Parfemi

Na jednom nivou, miris; na drugom, avantura svetskih razmera prepuna raznobojnih pejzaža: Missoni Parfum pour Homme označava trijumfalni povratak Missonija sa muževnim mirisom koji jednostavno odiše prestižom. Posle dužeg odsustva sa tržišta muških mirisa, modna kuća Missoni izbacila je Missoni Parfum pour Homme je svež, treperav i blistav miris koji jedva čeka da se nametne. Kreiran je za zavodljivog muškarca urođene elegancije, ali koji nikad nije konvencionalan.

MIRIS
Očaravajuća svežina Missoni Parfum pour Homme inspirisana je mediteranskim pejzažom koji miluje toplo letnje sunce. Ovo je drvenasti parfem, ujedno svež i iskričav, prepun kontrasta, plemeniti miris koji odražava Mediteransko more. Listovi i pulpa zelenog limuna i đumbira, zajedno sa pomelom, mešaju se sa aromatičnim notama engleske lavande i nežnim dodirom latica jasmina. Osnova mirisa sadrži prijatne note sandalovine, udobne i nežne poput Missoni kardigana, uz strastvene, senzualne i muževne dodire hrastovine, breze, pačulija i mošusa.

OLFAKTORNA PIRAMIDA

Gornje note
Listovi i pulpa zelenog limuna
Roze pomelo
Engleska lavanda

Srednje note
Mediteranski začini
Sveže sečeni đumbir
Pomaroza
Latice jasmina

Donje note
Pačuli
Sandalovina
Hrastovina
Breza
Mošus

OLFAKTORNA PORODICA:
Fougère, aromatična, drvenasta

BOČICA I PAKOVANJE
Missoni Parfum pour Homme se predstavlja u bočici tamne boje, krunisanoj otmenim metalnim stoperom sa magnetom za zatvaranje. Korišćenjem najnovijih tehnika, stoper deluje poput skulpture sa nezaboravnom cik-cak šarom – poznatim Missoni simbolom. Prepoznatljivi amblem modne kuće konstantno se ponavlja i osavremenjuje tokom vremena.
Kutiju za Missoni Parfum pour Homme odlikuju čiste linije i jednostavan dizajn, a izrađena je od materijala vrhunskog kvaliteta u tamnim nijansama koje evociraju na bočicu. Još jedna cik-cak šara je vešto izvedena u unutrašnjosti kutije, slično efektu tkanine na košulji.
Strogoća oblika bočice i urednost kutije odražavaju osnovne vrednosti Missoni brenda: majstorska izrada, kvalitet i autentičnost, stručno spojeni sa inovacijom, inspiracijom i kreativnošću.


Proizvodi