Parfemski profil: SOLEIL LALIQUE Parfemi

Veličanstveni bljesak jutarnje svetlosti., ukusni gutljaj caffè latte, slatki dodir badema i meki veo jasmina i mošusa… Svojim novim, opojnim mirisom, Lalique odaje počast suncu i ženama slobodnog duha koje ga obožavaju. Odevena u zlatne i koralne nijanse, ukrašena prefinjenom narukvicom-amajlijom, bočica je vesela i ženstvena poput mirisa.

Svakodnevno, ona se budi i oseća sunčev sjaj. Oseća se dobro, slobodna da bude svoja, bez ograničenja. Kreativna i povezana sa okolinom, svaki trenutak proživljava intenzivno tako što redefiniše pravila. Vedra i blistava, ona osvetljava svet i svet blista s njom. Njen miris je uzbudljiv poput bisernozlatne svetlosti novog dana koja prodire kroz zavese koje lenjo lepršaju na mirisnom cvetnom povetarcu. Neodoljivo sladak poput prvog gutljaja penušave jutarnje caffè latte. Topao i mek poput njene zlatne kože.
Ona miriše na sunce.

Zamislili smo ovaj miris kao bljesak jutarnje svetlosti u spavaćoj sobi, blistavi venac spokojnih, intimnih nota. Soleil Lalique je poziv da dočekate jutro sa osmehom! Barbara Zoebelein, Alexandra Monet i Benoist Lapouza – Parfimeri

Zelena erupcija kardamona svetluca naspram akorda granita kruške poprskanog sokom od mandarine… kao svež početak lepog jutra. Srce mirisa, ukusno kao prvi gutljaj penušave caffè latte dok sedite oslonjeni na mekane jastuke. Grickanje badema, slast karamelizovanog šećera koja odgovara pečenim tonovima kafe…zlatno i toplo kao sunčevi zraci. Poput biserne svetlosti koja se pomalja kroz prozirne bele zavese, Soleil Lalique je obavijen laticama jasmina koje lebde na povetarcu od belog mošusa… blistavi oreol ženstvenih nota.

GORNJE NOTE: kardamon, gorki badem, mandarina
SREDNJE NOTE: granita kruška, Caffè Latte, jasmin
DONJE NOTE: sandalovina, mošusi, roze pralina

Miris je jednako meden kao jutarnja svetlost. Meko zaobljena bočica je oblikovana poput sunčevih zraka. Treperava sa živim koralom, bojom panton instituta za 2019, kutija nudi veseo kontrast između tople, narandžasto roze boje tropkog grebena i bljeska zlatnih zraka koji isijavaju iz „O“ Soleil Lalique.
Zatim je tu dragulj obavijen oko grlića bočice. Inspirisan uvek modernom Art Deco Lalique minđušom, lančić sa kićankom je ukrašen solarnim biserom iz kolekcije 1927/1928, motivom koji je René Lalique dizajnirao i oblikvao elegantnim grafičkim akcentima. Lančić se završava zlatnom pločicom sa nazivom mirisa. Soleil Lalique se nudi u formatima od 30 ml i 50 ml koji su idealni za putovanja, i u raskošnoj bočici od 100 ml.


Proizvodi