Parfemski profil: STELLA Peony Parfemi

STELLA Peony je parfem u čast božura, originalnog i klasičnog sastojka koji dočarava blistavu energiju procvetalog engleskog vrta. Nežan, ali smeo parfem kombinuje sveže, biberaste, cvetne note sa neobaveznom senzualnošću i muževnošću ambre.

Putovanje počinje božurom i njegovom organskom nežnošću koja evocira engleski pejzaž koji je inspirisao Stellu McCartney vedrim bojama i bezvremenim osećajem. Prvi povetarac cvetnog mirisa, utemeljen u raskošnoj zelenoj esenciji, predstavlja suštinu ovog doživljaja. Stella primećuje: Božuri su najlepši cvetovi na svetu. Mnoge žene ih vole; ja ih volim. Njihov miris poseduje kvalitet ruže, ali je zeleniji i poseduje lepršavu senzualnost koju obožavam. Svež je, nosiv i ima jedinstveni identitet.

Drvenast i elegantan cvetni miris začinjen crnim biberom, zatim uronjen u kedar, pačuli i nagoveštaj sive ambre STELLA Peony ostavlja utisak rascvetale svetlosti. Vitalan je, prepun duha i živahan. Gornje note mandarine, frezije i cveta lokvanja otvaraju miris, dajući mu svež kvalitet rane jutarnje rose. U srcu mirisa, roze božur se prepliće sa geranijumom za aromatičan, vazdušast i zeleni efekat koji podseća na sveže orezan buket. Pri dnu, senzualan kvalitet ambre kombinuje se sa raskošnim pačulijem, suptilno, zavodljivo i uzvišeno. Centralni akord je izveden iz ružičastog božura, botaničke vrste prelepog cveta u kontrastu sa biberastim srednjim notama. Senzualna nota mirisa pojačana je poliranim pačulijem koji je ekstrahovan metodom molekularne destilacije iz održivih izvora, što dodatno doprinosi zemljanoj osnovi mirisa. Ova dragocena sirovina se odgovorno pribavlja od lokalnih farmera na Javi i Sumatri u Indoneziji, garantujući im veće prihode i proizvod koji je privlačniji za krajnjeg korisnika.

Prepoznatljiva STELLA bočica je ponovo osmišljena za STELLA Peony u blistavoj svetloroze boji sa geometrijskim crnim stoperom koje je elegantno obavijen zlatnim prstenom.

Fotografije za kampanju je snimila Stellina sestra Mary McCartney, poznata po sponatnim portretima i foto-reportažama najvećih svetskih talenata, kao i po saradnji sa uticajnim ženama. Njena bliska veza sa subjektima koje fotografiše omogućava joj da dočara ranjivost, kreativnu hemiju i emocije poput nijednog drugog fotografa. Za Peony kampanju, fokusirala se na stav, spontanost i otkrivanje tačnog trenutka kada kreativnost uzima mah. Njen model – i lice parfema – je Arizona Muse, savršeno oličenje Peony žene: moćna prirodna lepotica čiji duh isijava sa svakim pokretom.


Proizvodi