Parfemski profil: Versace Dylan Blue Pour Femme Parfemi

Dylan Blue Pour Femme je moj poklon ženstvenosti. Zato sam stvorila snažan, senzualan, ali prefinjen miris, za ženu koja je svesna svoje moći.

Donatella Versace

Alhemija neodoljivih nota koje plešu, raspaljuju, spajaju se i grle, tako bi se ukratko mogao opisati ovaj parfem od koga se mnogo očekuje. Ako ste voleli Versace Red Jeans, dopašće vam se i Dylan Blue. Jasan, prodoran i upečatljiv parfem koji će nesumnjivo steći armiju obožavateljki.

MIRIS

Mirisna kompozicija ovog parfema vešto kombinuje voće, cveće i drvenaste note, stvarajući skladan i efektan rezultat. Ove sezone u trendu je ljubičasto voće. U novom Gucci Guilty Absolute to je nota divlje kupine. U ovom parfemu kao i u novom Salvatore Ferragamo Amo, to je osvežavajući sorbe od crne ribizle pomešan sa zelenom greni smit jabukom. U cvetnom buketu ovog mirisa spajaju se jasmin, divlja ruža i spomenak. Cveće se pretvara u ledenu infuziju nezaboravne jačine. Veselo isprepletane, drvenaste donje note stvaraju jedinstveni eliksir: stiraks i belo drvo ispolirano vodom, mošus i srce pačulija mešaju se u opčinjavajućem, senzualnom i treperavom pokretu. Dylan Blue Pour Femme stiže u koncentraciji parfemske vode dobre postojanosti.

BOČICA

Bočica je baš ono što očekujemo od Versace-a: luksuzna, raskošna i upadljiva. Njene elegantne obline podsećaju na amforu, evocirajući grčku kulturu i mitologiju. Boja bočice i pakovanja je intenzivna poput Mediteranskog mora: snažna, duboka i misteriozna. Zlatni detalji i kultna Meduza – most između prošlosti i sadašnjosti – krase dragoceni sadržaj.

REKLAMNA KAMPANJA

Kada šetam ulicama Njujorka i Bruklina, viđam sve te teretane sa ženama koje vežbaju i postaju snažnije. Možete da kažete da su one ’jedan od momaka’, ali je uvek dobro znati da su i dalje devojke. Pomislio sam na sve njih i stvorio ovaj rad njima u čast, kaže čuveni fotograf Brus Veber koji je za potrebe ove kampanje fotografisao hrvatsku manekenku Faretu u zgodnom muškom društvu.

NOS

Iza ove mirisne kompozicije stoji jedna dama, Celice Becker. Ova kreatorka mirisa poznata po istančanom ukusu, osmislila je nekoliko parfemskih klasika od koji je svakako najpoznatiji J’Adore Dior. Unuka ruskih belogardejaca, odrasla je u Parizu, a parfimerski zanat učila je od najboljih (Sofije Grojsman). Od prošle godine Celice je direktor Givaudan škole za parfimere.