Parfemski profil: VERSACE EROS FLAME Parfemi

“Iskra prave ljubavi je san kojem svi težimo. Prava ljubav obuzima dušu, telo i um i nikada vas ne napušta. Oduzima vam dah zato što se, bez voljene osobe, osećate nepotpuno. Prava ljubav guta sve u večnom plamenu strasti.” Donatella Versace

VERSACE EROS FLAME, novi miris za muškarce, cilja direktno u srce. On prenosi važnu poruku novoj generaciji; poruku o dostojanstvu ljubavi i snazi raznolikosti. VERSACE EROS FLAME je miris za snažnog, strastvenog, samouverenog muškarca koji intimno poznaje svoje emocije. Istovremeno, on uočava trenutna osećanja i uživa u večnom mirisu prave ljubavi, transportujući nas iz stvarnog sveta u mitološki univerzum, dom heroja koji svoje mane pretvaraju u vrline.

Bočica VERSACE EROS FLAME je vatrenocrvena, intenzivna i muževna, nedvosmislen je simbol ljubavi i strasti. Meduza na sredini i grčka reljefna šara smeštaju miris u samo srce Versace univerzuma i mitološki su čuvari dragocenog sadržaja bočice. Na sredini se zlatnim slovima ističe naziv mirisa: Versace Eros Flame. Kao kultni simbol modne kuće Versace, Meduza je prikazana na stoperu u vidu zlatnog pečata nalik dragulju. Ona predstavlja moć koja nije sputana vremenskim ograničenjima.
Olfaktorne note linije preparata VERSACE EROS FLAME odlikuju snažni kontrasti u kojima najplemenitiji i najelegantniji sastojci upotpunjuju jedni druge. Gornje note su naročito vedre. Sveži i sočni italijanski citrusi poput limuna, mandarine i gorke pomorandže zagrejani su notama crnog bibera sa Madagaskara i obavijeni aromatičnim divljim ruzmarinom. Kroz olfaktorni talas biber drveta, geranijuma i ruže, stižemo do donji nota u kojima se kedar iz Teksasa, pačuli, haićanski vetiver, akord planinske hrastove mahovine i sandalovina suptilno mešaju, stvarajući meku i senzualnu celinu sa tonka bobicama koje se savršeno prepliću sa vanilom. VERSACE EROS FLAME je dugotrajan i obavijajući miris koji je istovremeno muževan, prava oda strasti i proslava čulne opijenosti.
VERSACE EROS FLAME toaletnu liniju čine losion posle brijanja i balzam posle brijanja, dezodorans u spreju i stiku, kao i gel za kupanje i tuširanje. Ovi luksuzni proizvodi za svakodnevnu negu pružaju koži mekoću i suptilno je parfemišu, ispunjavajući je trenutnim i dugotrajnim osećajem dobrostanja.
Nova slika mirisa VERSACE EROS FLAME predstavlja modernu interpretaciju kultne skulpture Antonija Kanove Amor i Psiha u kojoj muškarac grli ženu koju tumači lepa Gigi Hadid. U ovoj modernoj kampanji, priča i dalje ima mitološki prizvuk. Predstavlja iznenadnu ljubav, trenutak letimičnog pogleda na nešto što je možda već prošlost. Perspektiva snimka na fotografiji omogućava da se usredsredimo na senzualno, snažno muško telo naspram blede siluete žene; oboje su smešteni na prepoznatljivi Versace prekrivač. Reklamni spot nas uvodi u laboratoriju gde se kreira VERSACE EROS FLAME: miris kao da nastaje iz sitnih kapi različitih esencija. Ovo su suze ljubavi iz priče koja je trajala hiljadama godina i usko je povezana sa željama psihe.

Uskoro u Jasminu!


Proizvodi