Plave vode Kaprija Parfemi

Dolce&Gabbana Light Blue nastavlja svoje letnje proputovanje Mediteranom, vraćajući se kristalno plavim vodama Kaprija. Od velikih stena po imenu Faraljoni i Plave pećine, do Pjacete i belih vila Anakaprija, Kapri je mesto gde je rođena kultna ljubavna priča Light Blue. U leto 2016, dva nova, ograničena mirisa – Light Blue Love in Capri za žene i Light Blue Beauty of Capri za muškarce – ponovo će proslaviti ovo čudesno ostrvo prepuno ljubavi.

Light Blue Love in Capri za žene

Inspirisan isprepletanim lozicama orlovih noktiju krem boje, Love in Capri je cvetni, bogati miris. Otvarajući se oštrim naletom limuna i mandarine, jarke, suncem okupane boje i arome ostrva blistaju punim sjajem zahvaljujući ovim intenzivnim citrusnim notama pri vrhu mirisa. Srce je sačinjeno od jedinstvene kombinacije belih cvetova koja veliča predivnu floru ostrva u rano proleće. Nežan akord orlovih noktiju pruža slast tik uz kremasti bademov cvet, sastojak koji se po prvi put koristi u Light Blue mirisu. Jasmin i suncokret upotpunjuju raskoš ovog cvetnog potpisa. U osnovi mirisa kriju se tople mošusne note, moćna kedrovina i suvi amber koji su u idealnom kontrastu sa citrusnim gornjim notama i obogaćuju opojnu lepotu cvetnog buketa u srcu ovog romantičnog i ženstvenog parfema.

Light Blue Beauty of Capri za muškarce

Raskošna priroda i lepota Kaprija dočarani su i u Light Blue Beauty of Capri. Od svetlucavih kamenih obrisa obale do zelenih prostranstava koja sežu do mora i gajeva prepunih gorkog cedrata, voćke koja uspeva širom ostrva. Svežina ulja cedrata naglašena je gorkom pomorandžom i sicilijanskim bergamotom, najkvalitetnijim uljem bergamota koje se dobija u domovini dizajnera. U srcu je slatkasti neroli, nota nastala iz cveta gorke pomorandže koja se kombinuje sa morskim akordom. Dodir sečuanskog bibera evocira na slani morski vazduh koji nežno treperi na sunčanom horizontu. Snažan potpis dobija se kombinacijom drvenastog kedra i vetivera u osnovi mirisa. Nagoveštaji mirišljave smole i note mošusa upotpunjuju ovaj izrazito muževan ali nesumnjivo elegantan miris.


Proizvodi