POP BLUEBELL Smeo. Autentičan. Drzak. Parfemi

Tamo gde je POP bio proslava jedinstvenosti, autentičnosti i avanture – i život uz podršku prijatelja – POP Bluebell pomera dodajte ovim kvalitetima novo samopouzdanje.

Stela Makartni objašnjava: „Prava i trajna prijateljstva su način na koji razvijamo, stvaramo dublji osećaj intimnosti, velikodušnosti i hrabrosti. Zvončić savršeno odražava ovu ideju. Neverovatno je lep, međutim, njegov glavni kvalitet je njegova snaga. Pruža sebi najčvršće temelje kako bi bio spreman da procveta.“

Metalik ljubičasta boja POP Bluebell pripoveda o sumraku, sutonu, o uzbuđenju dana kojeg se spokojno prisećamo, što je u oštrom kontrastu sa originalnom, razigranijom jarko roza bojom POP.

POP Bluebell žena je zamišljena, neustrašiva, slobodan duh koji omogućava njenoj mašti da luta. Ona zna da ztai više o svetu znači znati više o sebi. Mlada u godinama, ali mudre duše.

MIRIS

Poznat po svom nežnom ali osobenom mirisu, engleski zvončić donosi novu ravnotežu, dubinu i ličnost tuberozi i sandalovini iz originalnog POP mirisa.POP Bluebell koristi intenzivnu i intrigantno senzualnu osnovu od sandalovine kako bi ublažio jarki, prefinjeni i orošeni cvet zvončića. U svojim pomešanim kontradikcijama, evocira na višestranu prirodu nove generacije Stela Makartni ikona. Ženstven ali ne i krhak, smeo ali uravnotežen, komunicira ideju bez ijedne izgovorene reči.

ZVONČIĆ

Engleski zvončić je lep koliko i fascinantan. U jesen, zakopava svoje korenje duboko u zemlju kako bi stvorio čvrstu osnovu za budućnost. Bira svoje okruženje – zaštićeno pod šumskim krošnjama – zatim ga osvaja, nikad ne dozvoljavajući bude oboren ili iskorenjen. Njegova unutrašnja snaga je sve. Zatim, u proleće, može da počne da cveta, izražavajući svoju živost i individualnost. Ovo je priroda u svom najelegantnijem i najbujnijem obliku.Poput zvončića, POP žena čvrsto stoji na zemlji, duboko ukorenjena, jedno sa svojim okruženjem i njegova gospodarica. Radije nego da se prilagođava očekivanjima drugih, ona utire sopstveni put, utemeljena u svojim prijateljstvima. Kada procveta, čini to sa punom snagom svog samopouzdanja, svoje autentičnosti i rastuće spoznaje o sebi. Engleski zvončić je ugrožena vrsta i zabranjeno je brati ga. Za razliku od drugih zvončića, krasi ga neverovatan miris: blistav, prefinjen i orošen – što do sada uglavnom nije bilo poznato zbog njegove retkosti.

POP Bluebell koristi biomimikriju iz poštovanja prema ovoj dragocenoj sirovini, i to je prvi put da se headspace tehnologija koristila na ovoj izvanrednoj vrsti. Biomimikrija znači da jedinstveni miris cveta može da se sakupi bez oštećivanja biljke ili njenog postojanja u prirodnom stanju. To takođe čini POP Bluebell prvim parfemom koji dočarava stvarni miris cveta, a ne njegovu interpretaciju.

BOČICA

I dok se originalni POP predstavio u jarko roza boji, boja novog POP Bluebell je ljubičasta. Inspirisani smelim ali uravnoteženim stavom mirisa, stoper i bočica se stapaju u subverzivnoj, minimalističkoj formi. U čast medaljona na kultnoj Falabella tašni Stele Makartni, stoper je izveden u upadljivoj metalik lila boji.

KAMPANJA

POP Bluebell je priča o stanju uma, o novoj sofisticiranosti koju oličava dinamični hor pojedinaca.

Raditi stvari na sopstveni način i slaviti prijateljstvo – to je ideja iza kampanje koja je snimljena u kalifornijskoj pustinji i u kojoj glavne uloge imaju četiri kreative muze: muzičarka Grajms (aka Kler Buše), glumica i aktivistkinja Amandla Stenberg, aktivistkinja za prava životinja Kenija Kinski Džons i izvođač Lurs „Lola“ Leon. Jake same po sebi, ali još jače zajedno, ove devojke predstavljaju današnju novu generaciju moćnih žena i oslobođen pristup lepoti.Legendarni fotograf Glen Lukford, koji je snimio prvobitni trenutak u kojem se spajaju ovi raznoliki talenti, ponovo je iza objektiva kako bi uhvatio razvojnu ličnost svake žene. U prvi plan dolaze promena, iskustvo, nova shvatanja.

Stela Makartni kaže: „Kao ljudska bića, mi se stalno menjamo, i POP evoluira zajedno sa svojim fanovima. Stvarno volim ove devojke – njihov duh, njihovu samostalnost – i želela sam da ih pratim na sledećoj etapi njihovih avantura. Uz POP Bluebell, one su živele život i učile, i u tom procesu postale samo još lepše.“

 

 


Proizvodi