Premijere kreme Decleor: Ime ruže Nega lica i tela

Kako bi se pronašlo najbolje rešenje za negu osetljive kože, Decleor je ponosno predstavio prvu organsku liniju za negu osetljive kože. Sastojci koji ulaze u sastav ovih proizvoda garantovano su proizvedeni bez sintetičkih hemikalija, nisu genetski modifikovani i nisu bili izloženi zračenju, a u pravljenju proizvoda poštovana je priroda i sva živa bića

Ključni sastojak ove linije je esencijalno ulje ruže, koje predstavlja pravi protivotrov neophodan za negu osetljive kože. Decleor pažljivo bira esencijalna ulja. Ona se profesionalno mešaju zahvaljujući stručnom timu koji čine aromaterapeuti, aromakolozi i dermatolozi, čime se dobija najveća moguća koncentracija esencijalnih ulja u kozmetičke svrhe. Preparati iz ove linije su sigurni jer je klinički dokazana tolerancija esencijalnih ulja na osetljivoj koži. Korišćeni konzervansi su prirodnog porekla, ne sadrže kontroverzne sastojke, a cela linija je klinički i dermatološki testirana.
Liniju čini:
2 in 1 CREAM MASK – Krema za svakodnevnu negu osetljive kože, koja uklanja crvenilo i umiruje kožu, pružajući joj osećaj prijatnosti.
AROMESSENCE ROSE D’ORIENT – Serum za negu osetljive kože. Uklanja crvenilo i neprijatan osećaj zatezanja kože. Prava snaga bilja: 100% čist, 100% prirodan, 100% aktivni sastojci, 100% delotvoran.
AROMESSENCE ROSE D’ORIENT NIGHT BALM – Balzam za negu lica je namenjen osobama sa osetljivom kožom koje tokom noći žele da oporave kožu i vrate joj energiju. Raskošna tekstura balzama se brzo upija, a koža postaje umirena i glatka.
Uskoro i Jasmin parfimerijama.