Premijere: Lepota u kapsuli Nega lica i tela

Veoma popularna i hvaljena Collistar linija za negu lica Nero Sublime® bogatija je za dva nova člana.

Collistar Sublime Black Precious Pearls Face and Neck Nero Sublime® Kapsule za lice i vrat

Dragocene kapsule koje sadrže 100% čiste i koncentrovane sastojke snažnog dejstva regeneracije, blistavosti i vraćanja mladalačkog izgleda i jedrine kože. Bezbojne i kristalno čiste teksture, praktično su zapakovane za pojedinačnu upotrebu, čime se dodatno čuva svežina sastojaka i njihova potpuna čistoća. Preporučuju se kao dodatak svakodnevnoj nezi lica, za pun efekat i vidljiv oporavak kože lica. Mogu se koristiti samostalno ili pre uobičajene kreme. Idealne su za svako godišnje doba i sve godine i tipove kože, a naročito se preporučuju u situacijama kada koži nedostaje tonus, čvrstina i gipkost. Njihova jedinstvena formula umanjuje bore i znake umora, obnavlja kožna tkiva i čini ih gušćim, čvršćim i otpornijim, podstiče ćelijsku regeneraciju i štiti od slobodnih radikala i aerozagađenja. Ujutro i/ili uveče, sadržaj jedne kapsule nanesite na potpuno čistu kožu lica i vrata i lagano masirajte vrhovima prstiju za bolju apsorpciju. Nisu za oralnu upotrebu.

 

Collistar Sublime Black Precious Pearls Eye Contour Nero Sublime® Kapsule za kožu oko očiju

Ove magične kapsule koje sadrže 100% čiste i koncentrovane sastojke snažnog dejstva regeneracije, blistavosti i vraćanja mladalačkog izgleda i jedrine kože oko očiju. Bezbojne i kristalno čiste teksture, praktično su zapakovane za pojedinačnu upotrebu, čime se dodatno čuva svežina sastojaka i njihova potpuna čistoća. Preporučuju se za svakodnevnu upotrebu, za pun efekat i vidljiv oporavak kože oko očiju. Mogu se koristiti samostalno ili pre uobičajene kreme za očnu regiju. Idealne su za svako godišnje doba i sve godine/tipove kože, a naročito se preporučuju u situacijama kada koži oko očiju nedostaje tonus, čvrstina i gipkost. Njihova jedinstvena formula umanjuje bore i znake umora, izbacuje višak tečnosti čime umanjuje nadutost, ‘kesice’ i tamne kolutove, obnavlja kožna tkiva oko očiju i čini ih gušćim, čvršćim i otpornijim, podstiče ćelijsku regeneraciju i štiti od slobodnih radikala i aerozagađenja.

Ujutro i/ili uveče, sadržaj jedne kapsule nanesite na potpuno čistu kožu oko očiju i lagano tapkajte vrhovima prstiju za bolju apsorpciju. Nisu za oralnu upotrebu.