Premijere parfema: Gucci Guilty Absolute Parfemi

Pred nama je novi parfem kreiran za muškarca koji definiše sopstvenu muževnost i smelo izjavljuje da ne postoji ništa apsolutno kada je on u pitanju. Gucci predstavlja Gucci Guilty Absolute: ironičan, moderan stil samoizražavanja, oslobođen društvenih normi i očekivanja. Ovaj ekskluzivni parfem prvo stiže u Jasmin i tokom marta moći ćete da ga nabavite samo u našim parfimerijama.

Ponikao iz specijalne saradnje kreativnog direktora Alessandra Michelea i majstora parfimera Alberta Morillasa, Gucci Guilty Absolute je oličenje oslobođenog muškarca za kojeg je kreiran – on je inovativna interpretacija drvenastog mirisa za muškarce. Majstor parfimer i Alessandro Michele pristupaju svojim zanatima na isti način: tu je neumoljiva želja za stvaranjem, nepokolebljiv poriv za kršenjem tradicionalnih pravila mode i parfema. Poput kolekcija Alessandra Michelea, miris je prožet mešavinom poruka. Glavni sastojak – koža – odaje počast najplemenitijem Gucci materijalu, dok bočicu odlikuju detalji koji podsećaju na elegantan salon, uz čulne teksture i boje cigara i konjaka.

Ovaj odmetnički miris u prepunoj olfaktornoj kategoriji drvenastih mirisa za muškarce izlazi van okvira tradicionalne drvenaste konstrukije. Da bi ga učinio drugačijim, parfimer je stvorio posebnu mešavinu sa strukturom koja ostaje nepromenjena od trenutka prvog nanošenja na kožu: Alberto Morillas je za definisanje mirisa koristio dve glavne note, mešajući akord kože Woodleather u čast nasleđa modne kuće, sa Goldenwood, novim prirodnim ekstraktom nutka čempresa. Nezadovoljan sastojcima koji su dostupni u današnjem svetu parfema, Alberto Morillas je odlučio da ih kreira ekskluzivno za Gucci Guilty Absolute. Miris koji je nastao sadrži izrazito suve drvenaste note, kompleksne i prepune dubine, kao kombinacija topline tradicionalnih drva i raskošnih akcenata ambera koji odlikuju nutka čempres. Dodatni intenzitet pružaju tri oblika ulja pačulija, slatkog, tamnog i zemljanog karaktera i vetiver, sveža i zemljana šumska trava.

Muževni rituali i tradicije – teksture i boje cigara i konjaka – bili su inspiracija za dizajn bočice. Gladak oblik pljoske koji karakteriše originalni i najprodavaniji Gucci Guilty miris korišćen je i za Guilty Absolute: bočica je u bogatoj nijansi konjaka, sa blistavim crnim

U duhu sanjalačkog raspoloženja nove Gucci Guilty kampanje, odraz Jared Letoa u ogledalu je zagonetan. Snimljen objektivom fotografa Glena Luchforda, nagrađivani glumac posreduje osećaj savremene muževnosti koji prožima modnu kuću: on je samouveren, individualan i slobodnog duha. Jared Leto je odeven u skladu sa modnim diktatima Alessandra Michelea: sako sa porubom, košulja sa preklopljenom kravatom i ukrasno prstenje. Fotografije i spot repriziraju stil Gucci kolekcija koje odlikuje mešavina različitih era i estetika. Slikovita pozadina otkriva starinske apotekarske bočice i staklena zvona u kojima su elementi mirisa prikazani na jedan sasvim nekonvencionalni način.


Proizvodi