Premijere šminka:  Chanel KOLEKCIJA ZA OČI 2018. Šminka / Trendovi

Za kolekciju za oči 2018, globalni kreativni dizajner šminke i boje za CHANEL, Lucia Pica, pronašla je inspiraciju u čaroliji noći, tom beskrajno zagonetnom simbolu slobode.

Sa zalaskom sunca, nova i jedinstvena veza spaja vreme, prostor, emocije i svetlost. Ovo je novi svet ispunjen mesečinom i veštačkim osvetljenjem u kojem se senke pretvaraju u svetlost, a svetlost u senke. Ovo je svet u kome se boje kriju iza vela misterije ili se, naprotiv, otkrivaju u svom njihovom intenzitetu. U harmoniji sa neopipljivom, spektakularnom prirodom ovog vremena i prostora, boje kolekcije se poigravaju kontrastnim teksturama i intenzitetima, kao i magnetizmom koji isijava iz tih varijacija.

STYLO OMBRE ET CONTOUR

CHANEL predstavlja prvu senku u vidu olovke. Njen svilenkasti vrh na uvlačenje može da se koristi za tanku ili deblju liniju. Zašiljeni vrh i glatka tekstura omogućavaju uokvirivanje očiju intenzivnom, dugotrajnom i vodootpornom bojom. Bogata pigmentima i kremasta, tekstura ostavlja intenzivnu boju na očima i garantuje apsolutnu prijatnost nošenja. Kada se nanese na ceo kapak, trenutno ga preliva treperavim velom boje.

LES 4 OMBRES
U novom ruhu koje je osmislila Lucia Pica, dve nove LES 4 OMBRES palete nude još više efekata, za beskrajne mogućnosti slojevitog nanošenja.

OMBRE PREMIÈRE
Kremasta ili puderasta, mat ili satenska, svaka verzija u ovoj kolekciji za oči dočarava najlepše noćne senke i svetlost koja iznenada zablista.
LA BASE OMBRES À PAUPIÈRES

CHANEL je zamislio podlogu za senku koja izjednačava i izglađuje kapak i intenzivira rezultat šminke tako da traje do večeri. Sveža i lagana, gel tekstura ove podloge sadrži glicerin i nektar različka.
Usavršavanje. Kombinuje nevidljive pudere mekog fokusa koji popunjavaju bore sa baršunastim elastomerom.
Otkrivanje. Zahvaljujući isparljivim uljima, stapa se sa kapkom i ostavlja veoma tanak i savršeno suv sloj na površini kože. Elastomer pretvara puder senke u ravnomerno obojeni veo, dok upijajući puder sprečava razmazivanje kremastih senki tokom dana.
Fiksiranje. Na koži, čak i najtreperavije boje odolevaju vremenu i ostaju nepromenjene sve dok ih ne uklonite!