Premijere šminka: Deborah KEITH HARING DIZAJN KOLEKCIJA Hrana za glavu

Poslednjih 18 godina, brend Deborah Milano je sarađivao sa brojnim italijanskim i svetskim umetnicima, dizajnirajući predmete koji su privukli pažnju svetske javnosti: šminku koja spaja vrhunske kozmetičke performanse sa kultnim, originalnim pakovanjima. U 2018. godini, u ponudi je još jedna jedinstvena kolekcija, ovaj put inspirisana slikovitim prikazima Keitha Haringa, umetnika koji je simbol ulične kulture koja je obeležila grad Njujork 80-ih godina 20. veka. Kolekcija Keith Haring Dizajn odaje počast ovom umetniku koji je svetsku popularnost stekao pop-art radovima i grafitima koji su izlagani svuda, od stanica podzemne železnice do najglamuroznijih umetničkih galerija, kao deo brojnih izložbi i retrospektiva. Njegove stilizovane figure i jarko obojeni oblici iskorišćeni su za klasične proizvode brenda, ali i za ekskluzivne novitete koji prate najnovije trendove za proleće/leto, kao što su Il Rossetto, maskara 24Ore Absolute Volume, 24Ore olovka za oči, kajal olovka, 2u1 kajal&ajlajner gel olovka, 24Ore vodopotporna olovka za oči i luksuzno specijalno izdanje Trio Contour Palete i Trio Blush Palete. Ova mala remek-dela su pravi kolekcionarski predmeti.

IL ROSSETTO
Obogaćena vitaminima A, C i E, meka i kremasta tekstura kultnog Il Rossetto ruža idealno hidrira usne i pruža im predivno blistav izgled. Pakovanje je ukrašeno kultnim crtežom Keitha Haringa. Dostupan u četiri ekskluzivne nijanse, ruž sadrži i UVA i UVB filtere.
MASKARA 24 ORE ABSOLUTE VOLUME
Dugotrajna maskara za ultravolumen. Maksi četkica idealno oblaže i razdvaja trepavice, pružajući im fenomenalan volumen. Dostupna je u ekstra crnoj verziji.
24ORE OLOVKA ZA OČI
Neverovatno meka i prijatna za upotrebu crna olovka za oči. Precizno definiše liniju trepavica i pruža dugotrajnu, besprekornu boju.
KAJAL OLOVKA
Savršeno meka olovka za oči oslobađa zift crnu boju koja se lako razmazuje. Bezbedna je za nanošenje na unutrašnjoj i spoljašnjoj ivici oka.
2U1 KAJAL&AJLAJNER GEL OLOVKA
Olovka za oči sa gel efektom dugotrajno intenzivira pogled. Izgleda sveže naneto i do 16 sati kada se koristi kao ajlajner, i čak 8 sati kada se koristi kao kajal. Luksuzna i kremasta, formula je bogata pigmentima koji su bezbedni za upotrebu na unutrašnjoj i spoljašnjoj ivici oka. Vodootporna je i otporna na preslikavanje.
24ORE VODOOTPORNA OLOVKA ZA OČI
Automatska olovka na uvlačenje ima svilenkasto glatku teksturu i formulu bogatu pigmentima i silikonskim smolama. Oslobađa intenzivnu, dugotrajnu boju koja besprekorno definiše oči i ne razmazuje se.
TRIO CONTOUR
Tri mat pudera za profesionalno konturisanje u tri jednostavna koraka: oblikovanje, razmazivanje i isticanje, od najtamnije nijanse do najsvetlije. Puderi su ukrašeni kultnim crtežom Keitha Haringa.
TRIO BLUSH
Tri rumenila za prirodno blistav ten i svež prolećni izgled. Svaka nijansa može da se koristi pojedinačno, a mogu i da se kombinuju za trendi rumenilo na obrazima. Rumenila su ukrašena kultnim crtežom Keitha Haringa.