Perfume bottles and the wild orchids background Parfemi

Nakon teških, orijentalnih i začinskih parfema koje smo koristili zimi, lepo vreme i prolećno raspoloženje tera ju nas da odaberemo svežije, lakše, mirisne note. Evo našeg izbora top tri prolećna parfema za nju i njega:
CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum ima cvetno srce koje ističe punoću egzotičnog jasmin apsoluta, obogaćenog esencijom ruže koja baca meku svetlost na sredinu kompozicije. Ženstvenija nego ikad, ova cvetna jednačina je uronjena u idealnu dozu glatkih i kremastih nota belog mošusa, stvarajući čist efekat nalik pamuku. Trenutno obasjana oštrim vihorom akorda grejpfruta i dunje, CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum pruža osećaj apsolutne nežnosti.
Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose predstavlja poziv ženama da u potpunosti žive svoj život i uživaju u trenutku. Kompozicija navodno slavi zadovoljstvo da žena bude verna sebi. Sveža i romantična kombinacija nerolija, vanile, lavande,sambak jasmina i bugarske ruže.
Marc Jacobs Daisy Love Sunshine kombinuje zanosni bergamot sa kašmir mošusom, stvarajući laganu cvetnu slast koja je u savršenoj ravnoteži sa iskričavim sjajem citrusa.

Za njega:
Majstor parfimer Véronique Nyberg je napisala olfaktornu partituru Trussardi Riflesso Blue Vibe sa iznenađujućim sastojcima kao što su esencijalno ulje davane (svete biljke posvećene Šivi, gospodaru vremena) koje se radikalno menja na svakoj koži. Tu su i akordi juzua (orijentalni citrus sa antibakterijskim svojstvima), rum (piće koje je Marko Polo zvao šećerno vino), pelin (vrsta koja se koristi u priremi apsinta) i italijanska koža.
ETERNITY FLAME CALVIN KLEIN for Men Voćne i aromatične note su redefinisane nagoveštajima ambera i kože. Luksuzan i opojan, svaki element mirisa doprinosi stvaranju intenzivnog fužer orijentalnog traga koji reinterpretira muževnost. Svež ali topao, miris je mek, senzualan i bogat.
Novi Dsquared Wood pour homme je projekat osmišljen oko drveta i njegovih karakteristika – otporno i čvrsto, drvo poseduje složenu strukturu koja ga čini jedinstvenim i neuporedivim. Tako dobijamo novi miris koji definiše savremenog Dsquared2 muškarca: senzualnog, samouverenog u sebe i svoju ličnost.